Sevgili arkadaşlar,
Erol Haçıro?lu Kaptan'ın bahçesinde düzenleyece?imiz mangal partisi için katılacak arkadaşların listesini oluşturup sayıyı catering firmasına 17 Mayıs günü sabahtan bildirmek durumundayım.
Katılmayı planlayan arkadaşlarım , lütfen bu yazıya yanıt vererek kaç kişi gelece?inizi bildirebilirmisiniz..(bir önceki topic'te konu da?ıldı?ı için sayıyı tam toparlayamıyorum)
Teşekkürler
Alp Akbostancı
18 Mayıs 2003 İstanbul -Mangal Partisine katı
Sevgili arkadaşlar
Bu konu hakkında rahat olun.FlyTHY yönetimi Katılım sayısının netleşmesi amacıyla sanırım önümüzdeki hafta bir booking sayfası hazırlayacak.Toplantıya katılmak isteyen arkadaşların yapacağı bookingle sanırım çok daha kesin bir sayı elde edebileceğiz.
Bu yüzden katılmak isteyen arkadaşların bu topiğe yazmamalarını ve biraz bekleyip FlyTHY ye booking yapmalarını rica ediyorum.
Sevgiler
Erol Haçıroğlu TK547
Bu konu hakkında rahat olun.FlyTHY yönetimi Katılım sayısının netleşmesi amacıyla sanırım önümüzdeki hafta bir booking sayfası hazırlayacak.Toplantıya katılmak isteyen arkadaşların yapacağı bookingle sanırım çok daha kesin bir sayı elde edebileceğiz.
Bu yüzden katılmak isteyen arkadaşların bu topiğe yazmamalarını ve biraz bekleyip FlyTHY ye booking yapmalarını rica ediyorum.
Sevgiler
Erol Haçıroğlu TK547
-
- Junior Member
Arkadaşlar selamlar
Toplantının bitiş saati bellimidir acaba? işten çıkıp gelmeyi düşünüyorumda (saat 16:00 gibi)
Teşekkürler
Levent İshakoğlu
TK031
Toplantının bitiş saati bellimidir acaba? işten çıkıp gelmeyi düşünüyorumda (saat 16:00 gibi)
Teşekkürler
Levent İshakoğlu
TK031
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Sn flyşy yöneticileri
sn Erol kaptanın mangal partisine gelecek olan kişi sayısını bilmiyorum ama herhalde 20 kişiden fazladır.Sizler İstanbul grubu olarak sürekli toplandığınız için belki birbirinizi gayet iyi tanıyorsunuz.Fakat benim gibi İst.dışından gelmeyi planlayanlar için bir çoğunuzun ismini bilmeme rağmen ilk defa yüzyüze tanışacağım.
Bu nedenle (garip bir öneri gibi gelebilir ama)eğer bir sorun teşkil etmiyorsa kongrelerde yapıldığı gibi isimleri gösteren yaka kartları yaptırabilirmiyiz?
Bu tanışmalar esnasında birçok kez isim sorma yükünden kurtaracaktır diye düşünüyorum.
saygılar
TK656
selim bilgin
sn Erol kaptanın mangal partisine gelecek olan kişi sayısını bilmiyorum ama herhalde 20 kişiden fazladır.Sizler İstanbul grubu olarak sürekli toplandığınız için belki birbirinizi gayet iyi tanıyorsunuz.Fakat benim gibi İst.dışından gelmeyi planlayanlar için bir çoğunuzun ismini bilmeme rağmen ilk defa yüzyüze tanışacağım.
Bu nedenle (garip bir öneri gibi gelebilir ama)eğer bir sorun teşkil etmiyorsa kongrelerde yapıldığı gibi isimleri gösteren yaka kartları yaptırabilirmiyiz?
Bu tanışmalar esnasında birçok kez isim sorma yükünden kurtaracaktır diye düşünüyorum.
saygılar
TK656
selim bilgin
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
quote:Originally posted by selim bilgin
Sn flyşy yöneticileri
saygılar
TK656
selim bilgin
Abi sana bi tüyo vereyim mangal yanı başında bekleyen biri varsa bilki o kişi Selçuk Poyraz'dır ...
Saygılar ;
TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
Sn flyşy yöneticileri
saygılar
TK656
selim bilgin
Abi sana bi tüyo vereyim mangal yanı başında bekleyen biri varsa bilki o kişi Selçuk Poyraz'dır ...

Saygılar ;
TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Deniz var ya bu hafta sonuna kadar çatlamazsan hiçbir zaman çatlamazsın. Selim hocam siz bu arkadaşı fazla ciddiye almayın, inanın sizlerle tanışmak onur verecek bana, siz gelin nasılsa bir şekilde tanışırız 
Sevgi ve saygılarımla...
Selçuk Poyraz
TK157
PS: Deniz bence sen ne yap ne et gel bu toplantıya, ha gelemem diyosan ben senin yerine de yerim merak etme
[}:)][:p]

Sevgi ve saygılarımla...
Selçuk Poyraz
TK157
PS: Deniz bence sen ne yap ne et gel bu toplantıya, ha gelemem diyosan ben senin yerine de yerim merak etme

- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Sevgili Selçuk,
esas o onur bana ait.Zaten senin için kalem, silgi defter ve bir tomar FMC sorusuyla ta İzmir'lerden geliyorum.Yalnız FSNavigator ile ilgili eğitimimi kusura bakmazsan sevgili Erol'un evini tarif eden Ergenekon kaptandan almaya karar verdim.
?imdiden harika bir gün olacağına eminim.
saygılar
TK656
selim bilgin
esas o onur bana ait.Zaten senin için kalem, silgi defter ve bir tomar FMC sorusuyla ta İzmir'lerden geliyorum.Yalnız FSNavigator ile ilgili eğitimimi kusura bakmazsan sevgili Erol'un evini tarif eden Ergenekon kaptandan almaya karar verdim.
?imdiden harika bir gün olacağına eminim.
saygılar
TK656
selim bilgin
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Selim Bey;
FMC konusunda bilgi alabileceğiniz dahi, üstad kişilerden biridir ,Sn Selcuk Poyraz Kaptan.
Ancak FMC 'siz nedir ,nasıl uculur derseniz,yada sorarsanız işte orada ....[}:)]
neyse ben bişi demiyim ...[:p]
TK 177 Ergenekon Kucuk
FMC konusunda bilgi alabileceğiniz dahi, üstad kişilerden biridir ,Sn Selcuk Poyraz Kaptan.
Ancak FMC 'siz nedir ,nasıl uculur derseniz,yada sorarsanız işte orada ....[}:)]
neyse ben bişi demiyim ...[:p]
TK 177 Ergenekon Kucuk
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
"FMC konusunda bilgi alabileceğiniz dahi, üstad kişilerden biridir ,Sn Selcuk Poyraz Kaptan."
Böyle demeyelim, FMC konusunda FLYTHY eğitim sayfasında Levent ve Remzi üstadlarımızın yazdıklarını iyi uygulamaya çalışıyorum sadece...
FMC kullanmadan uçuşum hakkında söylediklerini de aynen iade ediyorum sevgili Ergo kaptanım
Teknoloji yanımdayken kullanırım, kullanabiliyorsan ne ala
Bizim zamanımızda GPS açmak için mangal gibi yürek lazımdı, hele bir aç -nasıl anladıklarını hala çözemedim- Ali ve Cem hocalarımızdan sağlam bir uyarı gelirdi hemen
. Biz mektepliler almışız hocalarımızdan iyi eğitim, sıkı disiplin... Hey gidi doğuştan havacı ama alaylı koca Ergo kaptanım heeeeeeyyyy [:p][8D]
[}:)]
- Yine Missed Approach ya kardeşler
- Üzülme kardeş sen bi dolaş gel, biz gerekirse senin ineceğin yere pisti çekeriz
:D[8D][}:)][:p]
Sevgilerimle, iyi ki varsınız:)
Selçuk Poyraz
Captain
TK157
Böyle demeyelim, FMC konusunda FLYTHY eğitim sayfasında Levent ve Remzi üstadlarımızın yazdıklarını iyi uygulamaya çalışıyorum sadece...
FMC kullanmadan uçuşum hakkında söylediklerini de aynen iade ediyorum sevgili Ergo kaptanım

- Yine Missed Approach ya kardeşler
- Üzülme kardeş sen bi dolaş gel, biz gerekirse senin ineceğin yere pisti çekeriz

Sevgilerimle, iyi ki varsınız:)
Selçuk Poyraz
Captain
TK157
-
- Rookie
Selam arkadaslar.
Sizlerin arasina katilmak ve muhabbeti sizinle cok paylasmak isterdim ama malesef uzak bir ulkede oldugum icin (Australia) malesef gelemem.[:(]. Umarim mangal partisi diledigniz gibi gecer
Skys are şe limit!!!
Sizlerin arasina katilmak ve muhabbeti sizinle cok paylasmak isterdim ama malesef uzak bir ulkede oldugum icin (Australia) malesef gelemem.[:(]. Umarim mangal partisi diledigniz gibi gecer
Skys are şe limit!!!