18 Mayıs 2003 İstanbul -Mangal Partisine katı

Ongoing meetings - Focused virtual pilot activities ....
Post Reply
THY480
VIP Member
VIP Member
Name: Alp AKBOSTANCI
PID: 480
Vatsim ID: 844012
City: Istanbul

Sevgili arkadaşlar,

Erol Haçıro?lu Kaptan'ın bahçesinde düzenleyece?imiz mangal partisi için katılacak arkadaşların listesini oluşturup sayıyı catering firmasına 17 Mayıs günü sabahtan bildirmek durumundayım.

Katılmayı planlayan arkadaşlarım , lütfen bu yazıya yanıt vererek kaç kişi gelece?inizi bildirebilirmisiniz..(bir önceki topic'te konu da?ıldı?ı için sayıyı tam toparlayamıyorum)

Teşekkürler
Alp Akbostancı
THY656
VIP Member
VIP Member
Name: Selim BILGIN
PID: 656
Vatsim ID: 853361
City: Aydin

Sn Alp kaptan
ben ve eşim İzmir'den geleceğiz.
şimdiden görüşmek üzere
TK656

selim bilgin
erol
Rookie
Rookie

Sevgili arkadaşlar

Bu konu hakkında rahat olun.FlyTHY yönetimi Katılım sayısının netleşmesi amacıyla sanırım önümüzdeki hafta bir booking sayfası hazırlayacak.Toplantıya katılmak isteyen arkadaşların yapacağı bookingle sanırım çok daha kesin bir sayı elde edebileceğiz.
Bu yüzden katılmak isteyen arkadaşların bu topiğe yazmamalarını ve biraz bekleyip FlyTHY ye booking yapmalarını rica ediyorum.

Sevgiler
Erol Haçıroğlu TK547
aybirtek
VIP Member
VIP Member

Ben bu FLTYHY yi seviyorum.

Ahmet Aybirtek
FLYTHY PID 83
TRVACC
lishakoglu
Junior Member
Junior Member

Arkadaşlar selamlar
Toplantının bitiş saati bellimidir acaba? işten çıkıp gelmeyi düşünüyorumda (saat 16:00 gibi)

Teşekkürler
Levent İshakoğlu
TK031
THY7
VIP Member
VIP Member
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296

Hocam 16 gibi bitmez bu buluşma,1 yıllık bir özlem var içimizde nede olsa,ayrıca daha bunun akşamı var [;)]

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
THY656
VIP Member
VIP Member

Sn flyşy yöneticileri
sn Erol kaptanın mangal partisine gelecek olan kişi sayısını bilmiyorum ama herhalde 20 kişiden fazladır.Sizler İstanbul grubu olarak sürekli toplandığınız için belki birbirinizi gayet iyi tanıyorsunuz.Fakat benim gibi İst.dışından gelmeyi planlayanlar için bir çoğunuzun ismini bilmeme rağmen ilk defa yüzyüze tanışacağım.
Bu nedenle (garip bir öneri gibi gelebilir ama)eğer bir sorun teşkil etmiyorsa kongrelerde yapıldığı gibi isimleri gösteren yaka kartları yaptırabilirmiyiz?
Bu tanışmalar esnasında birçok kez isim sorma yükünden kurtaracaktır diye düşünüyorum.
saygılar
TK656

selim bilgin
THY133
VIP Member
VIP Member
Name: Deniz İrez
PID: 133

quote:Originally posted by selim bilgin

Sn flyşy yöneticileri
sn Erol kaptanın mangal partisine gelecek olan kişi sayısını bilmiyorum ama herhalde 20 kişiden fazladır.Sizler İstanbul grubu olarak sürekli toplandığınız için belki birbirinizi gayet iyi tanıyorsunuz.Fakat benim gibi İst.dışından gelmeyi planlayanlar için bir çoğunuzun ismini bilmeme rağmen ilk defa yüzyüze tanışacağım.
Bu nedenle (garip bir öneri gibi gelebilir ama)eğer bir sorun teşkil etmiyorsa kongrelerde yapıldığı gibi isimleri gösteren yaka kartları yaptırabilirmiyiz?
Bu tanışmalar esnasında birçok kez isim sorma yükünden kurtaracaktır diye düşünüyorum.
saygılar
TK656

selim bilgin

Abi sana bi tüyo vereyim mangal yanı başında bekleyen biri varsa bilki o kişi Selçuk Poyraz'dır ... :D

Saygılar ;

TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Deniz var ya bu hafta sonuna kadar çatlamazsan hiçbir zaman çatlamazsın. Selim hocam siz bu arkadaşı fazla ciddiye almayın, inanın sizlerle tanışmak onur verecek bana, siz gelin nasılsa bir şekilde tanışırız :)

Sevgi ve saygılarımla...

Selçuk Poyraz
TK157

PS: Deniz bence sen ne yap ne et gel bu toplantıya, ha gelemem diyosan ben senin yerine de yerim merak etme :D[}:)][:p]
THY656
VIP Member
VIP Member

Sevgili Selçuk,
esas o onur bana ait.Zaten senin için kalem, silgi defter ve bir tomar FMC sorusuyla ta İzmir'lerden geliyorum.Yalnız FSNavigator ile ilgili eğitimimi kusura bakmazsan sevgili Erol'un evini tarif eden Ergenekon kaptandan almaya karar verdim.
?imdiden harika bir gün olacağına eminim.
saygılar
TK656

selim bilgin
THY133
VIP Member
VIP Member
Name: Deniz İrez
PID: 133

PS: Deniz bence sen ne yap ne et gel bu toplantıya, ha gelemem diyosan ben senin yerine de yerim merak etme :D[}:)][:p]

Abi ona ne şüphe :D

TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
THY7
VIP Member
VIP Member
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296

[;)] Çok konuştun Deniz,hadi giy ayakkabını yola çık anca yürürsün :D

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Selim Bey;

FMC konusunda bilgi alabileceğiniz dahi, üstad kişilerden biridir ,Sn Selcuk Poyraz Kaptan.

Ancak FMC 'siz nedir ,nasıl uculur derseniz,yada sorarsanız işte orada ....[}:)]

neyse ben bişi demiyim ...[:p]

TK 177 Ergenekon Kucuk
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

"FMC konusunda bilgi alabileceğiniz dahi, üstad kişilerden biridir ,Sn Selcuk Poyraz Kaptan."

Böyle demeyelim, FMC konusunda FLYTHY eğitim sayfasında Levent ve Remzi üstadlarımızın yazdıklarını iyi uygulamaya çalışıyorum sadece...

FMC kullanmadan uçuşum hakkında söylediklerini de aynen iade ediyorum sevgili Ergo kaptanım :D Teknoloji yanımdayken kullanırım, kullanabiliyorsan ne ala :D Bizim zamanımızda GPS açmak için mangal gibi yürek lazımdı, hele bir aç -nasıl anladıklarını hala çözemedim- Ali ve Cem hocalarımızdan sağlam bir uyarı gelirdi hemen :). Biz mektepliler almışız hocalarımızdan iyi eğitim, sıkı disiplin... Hey gidi doğuştan havacı ama alaylı koca Ergo kaptanım heeeeeeyyyy [:p][8D]:D[}:)]

- Yine Missed Approach ya kardeşler
- Üzülme kardeş sen bi dolaş gel, biz gerekirse senin ineceğin yere pisti çekeriz

:):D[8D][}:)][:p]

Sevgilerimle, iyi ki varsınız:)

Selçuk Poyraz
Captain
TK157
YoungTurkPilot
Rookie
Rookie

Selam arkadaslar.
Sizlerin arasina katilmak ve muhabbeti sizinle cok paylasmak isterdim ama malesef uzak bir ulkede oldugum icin (Australia) malesef gelemem.[:(]. Umarim mangal partisi diledigniz gibi gecer

Skys are şe limit!!!
Post Reply

Return to “Activities, Meeting, Contest”