FFR kapanma hatası

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
yilugur
Newbie
Newbie
Name: Uğur YILMAZ
PID: 2835

Değerli kaptanlarım
bugün LTBA-LTCF assignment uçuşumu gerçekleştirdim.Sağ salim Kars'a indim motorları kapatıp End flight dediğimde FFR mismatch hatası verip kapandı.Acaba şimdi tekrardan mı uçacağım aynı rotayı yoksa bu konuda bana bir yardımınız olabilir mi?Mesela LTCF'ye taşınmam gibi
ilginiz için çok teşekkürler
THY3716
Legend
Legend
Name: Bahadir ALKES
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118
City: Istanbul

Sanırım bir talihsizlik olmuş. Maalesef yeniden uçacaksınız gibi görünüyor. Sizi jumpseat ile Karsa alsalar bile assignment tamamlanmış olmuyor.
Lead me, follow me or get out of my way !
yilugur
Newbie
Newbie

THY3716 wrote:Sanırım bir talihsizlik olmuş. Maalesef yeniden uçacaksınız gibi görünüyor. Sizi jumpseat ile Karsa alsalar bile assignment tamamlanmış olmuyor.
Bahadır kaptanım forumda biraz araştırdım ama 2 saat üzeri uçuşlarda oluyomuş bu sorun galiba bu FFR ile ilgili bir hata değil mi?
ilginiz için teşekkürler :)
THY4752
Average User
Average User
Name: Hakan PALIOGLU
PID: 4752
Vatsim ID: 1101377
City: Istanbul

Benim başıma hiç gelmedi 8 saatlik uçuşumda bile :) genel bir hata diyemeyiz o yüzden.
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Ucusunuz hala FR de olabilir, bunun icin bir LTCF de yeniden baslatin, FR acin, Flight Summary kisimdan bakin son ucusunuz duruyormu, eger oradaysa ucusunuzu Send ile gonderin, boylelikle ucusunuz tamamlamis olursunuz. Ama eger ucusunuz orada yoksa bazen nadirde olsa bir hata yuzunden ucuslar bosa gidebiliyor, ben olsam zevkle bir kere daha ucardim :P
Erhan M. Artuc
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

FFR hangi kod ile mismatch hatası verip kapandı? Runtime Error ..: Type mismatch diye bir şey yazması lazım. Oradaki runtime error kodu ile birlikte detaylı bilgilerinizi de yazarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır. Ayrıca arkadaşlarımızın da söylediği gibi bu tür teknik sorunlarda sizi uçuşunuzu yapmış gibi taşıyamıyoruz, tekrar uçacaksınız malesef.

Selçuk Poyraz
FlyTHY Executive Manager
yilugur
Newbie
Newbie

artuncs wrote:Ucusunuz hala FR de olabilir, bunun icin bir LTCF de yeniden baslatin, FR acin, Flight Summary kisimdan bakin son ucusunuz duruyormu, eger oradaysa ucusunuzu Send ile gonderin, boylelikle ucusunuz tamamlamis olursunuz. Ama eger ucusunuz orada yoksa bazen nadirde olsa bir hata yuzunden ucuslar bosa gidebiliyor, ben olsam zevkle bir kere daha ucardim :P

Erhan hocam önerin işe yaradı yine çok teşekkürler duruyomuş askıda uçuş send dedim yolladı :)
Göndermesede tekrar uçardım ama normal rotada uçamıyorum fs sivas'a yakın bi yerde kapanıyor galiba yine scenery hatası yaşıyorum LTAZ sceneryi kaldırdım şimdi ama denemedim inşallah olmuştur.Bu yüzden Trabzon üzeri uçtum mecbur oda çok uzattı uçuşu.
Tekrar çok sağol hocam iyi uçuşlar
yilugur
Newbie
Newbie

THY157 wrote:FFR hangi kod ile mismatch hatası verip kapandı? Runtime Error ..: Type mismatch diye bir şey yazması lazım. Oradaki runtime error kodu ile birlikte detaylı bilgilerinizi de yazarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır. Ayrıca arkadaşlarımızın da söylediği gibi bu tür teknik sorunlarda sizi uçuşunuzu yapmış gibi taşıyamıyoruz, tekrar uçacaksınız malesef.

Selçuk Poyraz
FlyTHY Executive Manager
Selçuk kaptanım Erhan kaptanımın önerisi işe yaradı gerek kalmadı o yüzden :) ilginiz için çok teşekkür ederim yinede.
ya yanlış anlamayında bu ailenin içinde olmak çok güzel bişey,bi problem olduğunda büyüklerimiz sağolsunlar hemen ilgileniyolar.
bu arada sizi skype ekledim kabul ederseniz çok memnun olurum.Erhan kaptanım sizide :)
Saygılar
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”