Değerli kaptanlarım
bugün LTBA-LTCF assignment uçuşumu gerçekleştirdim.Sağ salim Kars'a indim motorları kapatıp End flight dediğimde FFR mismatch hatası verip kapandı.Acaba şimdi tekrardan mı uçacağım aynı rotayı yoksa bu konuda bana bir yardımınız olabilir mi?Mesela LTCF'ye taşınmam gibi
ilginiz için çok teşekkürler
FFR kapanma hatası
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Sanırım bir talihsizlik olmuş. Maalesef yeniden uçacaksınız gibi görünüyor. Sizi jumpseat ile Karsa alsalar bile assignment tamamlanmış olmuyor.
Lead me, follow me or get out of my way !
Bahadır kaptanım forumda biraz araştırdım ama 2 saat üzeri uçuşlarda oluyomuş bu sorun galiba bu FFR ile ilgili bir hata değil mi?THY3716 wrote:Sanırım bir talihsizlik olmuş. Maalesef yeniden uçacaksınız gibi görünüyor. Sizi jumpseat ile Karsa alsalar bile assignment tamamlanmış olmuyor.
ilginiz için teşekkürler

- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Ucusunuz hala FR de olabilir, bunun icin bir LTCF de yeniden baslatin, FR acin, Flight Summary kisimdan bakin son ucusunuz duruyormu, eger oradaysa ucusunuzu Send ile gonderin, boylelikle ucusunuz tamamlamis olursunuz. Ama eger ucusunuz orada yoksa bazen nadirde olsa bir hata yuzunden ucuslar bosa gidebiliyor, ben olsam zevkle bir kere daha ucardim 

Erhan M. Artuc
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
FFR hangi kod ile mismatch hatası verip kapandı? Runtime Error ..: Type mismatch diye bir şey yazması lazım. Oradaki runtime error kodu ile birlikte detaylı bilgilerinizi de yazarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır. Ayrıca arkadaşlarımızın da söylediği gibi bu tür teknik sorunlarda sizi uçuşunuzu yapmış gibi taşıyamıyoruz, tekrar uçacaksınız malesef.
Selçuk Poyraz
FlyTHY Executive Manager
Selçuk Poyraz
FlyTHY Executive Manager
artuncs wrote:Ucusunuz hala FR de olabilir, bunun icin bir LTCF de yeniden baslatin, FR acin, Flight Summary kisimdan bakin son ucusunuz duruyormu, eger oradaysa ucusunuzu Send ile gonderin, boylelikle ucusunuz tamamlamis olursunuz. Ama eger ucusunuz orada yoksa bazen nadirde olsa bir hata yuzunden ucuslar bosa gidebiliyor, ben olsam zevkle bir kere daha ucardim
Erhan hocam önerin işe yaradı yine çok teşekkürler duruyomuş askıda uçuş send dedim yolladı

Göndermesede tekrar uçardım ama normal rotada uçamıyorum fs sivas'a yakın bi yerde kapanıyor galiba yine scenery hatası yaşıyorum LTAZ sceneryi kaldırdım şimdi ama denemedim inşallah olmuştur.Bu yüzden Trabzon üzeri uçtum mecbur oda çok uzattı uçuşu.
Tekrar çok sağol hocam iyi uçuşlar
Selçuk kaptanım Erhan kaptanımın önerisi işe yaradı gerek kalmadı o yüzdenTHY157 wrote:FFR hangi kod ile mismatch hatası verip kapandı? Runtime Error ..: Type mismatch diye bir şey yazması lazım. Oradaki runtime error kodu ile birlikte detaylı bilgilerinizi de yazarsanız yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır. Ayrıca arkadaşlarımızın da söylediği gibi bu tür teknik sorunlarda sizi uçuşunuzu yapmış gibi taşıyamıyoruz, tekrar uçacaksınız malesef.
Selçuk Poyraz
FlyTHY Executive Manager

ya yanlış anlamayında bu ailenin içinde olmak çok güzel bişey,bi problem olduğunda büyüklerimiz sağolsunlar hemen ilgileniyolar.
bu arada sizi skype ekledim kabul ederseniz çok memnun olurum.Erhan kaptanım sizide

Saygılar