quote:Originally posted by THY1125
Onur kaptanımın hazırlamış olduğu gayet güzel,fakat flight plan tadında daha çok.Benimki ise ağırlıklı fuel planning,flight plan den ziyade uçuşla ilgili temel info yer alıyor üst kısımda.E o zaman 2 sini birleştirirsek harika bir combo çıkar sanki ?
------------------------
Buğra Oğuzülgen - FlyTHY Boeing Fleet Chief & Check Captain - PID 1125
EX-VirtualPlanePictures.net Administrator

Hocam dogru dediniz o zaten flight form gibi birsey (kendimce ozellikler eklenmis ve tasarlanmis). Her ucusumdan once gerekli birkac bilgiyi yazabilecegim ve check yapabilecegim bir "oyuncak" diyelim artik

Dedim ya bende kullanmiyorum zaten artik.
Benim bilgilerim kisitli. Ben zaten bilgisayarimdan dolayi PMDG vs. ile de ucmuyorum. Siz check kaptansiniz, soyle hem yakit hesaplamasinin yapilabilecegi, ucus ile ilgili notlarin yapilabilecegi bir flight form gibi birsey cikarabilirsiniz. Sonra Hakan hocanin dedigi gibi PVC kaplatip tekrar tekrar kullaniriz. Tek sayfa olmasida onemli degil zaten.
FR icin brainstorming yapmistik hep birlikte, isterseniz bu baslikta herkes kendince fikirlerini yazsin, hatta kendi kullandigi metodun resmini koysun ayni sizin yaptiginiz gibi, sonra ortaya birseyler cikartalim, Avsimede koyalim Ergenekon hocamin dedigi gibi.
Isterseniz bana ozelden mail adresinizi atin bende size bu resmin Exel dosyasini gondereyim uzerinde calisabilirsiniz
Onur Çakmak
PID: 2870
VATSIM-ID: 1043065