Pmdg Ngx SP1d
- THY4027
- Average User
- Name: Göksel ERKAN
- PID: 4027
- Vatsim ID: 1207069
- City: Ankara
Asnext yuklu olucak, asnext haritasi 'detailed' secilmis olacak, gain ayari maximuma getirirseniz daha hassas calisir. Tum radar ozellikleri modellenmemis ama asnext uzerinde bulabileceginiz gercek yagmurlu bir meydanda test ederseniz radar calisiyor.
-
- Senior Member
- Name: Fatih Çevik
- PID: 3817
- Vatsim ID: 1104588
- City: Istanbul
Merhaba,
Birkaç kişi tamamen kaldırıp tekrar kurduklarında sorunun çözüldüğünü belirtmişler Erhan Hocam.
Denediniz mi?
Birkaç kişi tamamen kaldırıp tekrar kurduklarında sorunun çözüldüğünü belirtmişler Erhan Hocam.
Denediniz mi?
Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Evet goksel hocam ASN var, harita detailed secili, gain maximum da. Gerci bir ucus yaptim su an akadar ama bol bulutlu ve yagmurlu bir havada uctugum helde bir degisme olmadi. 40nm civarinda tarama yapiyorum ama yok bir kipirdanma yokTHY4027 wrote:Asnext yuklu olucak, asnext haritasi 'detailed' secilmis olacak, gain ayari maximuma getirirseniz daha hassas calisir. Tum radar ozellikleri modellenmemis ama asnext uzerinde bulabileceginiz gercek yagmurlu bir meydanda test ederseniz radar calisiyor.

Tesekkurler cevabiniz icin.
Erhan M. Artuc
- artuncs
- Legend
Fatih biraz once baska forumda bende ayni senin dedigini okudum. Yani kaldirip yeniden kurmakla ilgili olarak. Ama hic silip yeniden kurmak istemiyorum ve bu yuzden iyice test edip calisip calismadigindan oncelikle emin olmak istiyorum.THY3817 wrote:Merhaba,
Denediniz mi?
Acaba benim gibi update yukleyip calistiramayip sonradan silip yuklediginde calistiran varmi aramizda? hani emin olmak acindan soyluyorum.
Tesekkurler
Erhan M. Artuc
-
- Senior Member
Bu arada asnext haritasi 'detailed' seçilmiş olacak ayarını nerden yapıyoruz ?
Fatih CEVIK
- THY4045
- Rookie
- Name: Can BECERIK
- PID: 4045
- Vatsim ID: 1283496
- City: Ankara
http://forum.avsim.net/topic/463861-ins ... e-updates/
Update sonrası panel state'lerde de sıkıntı çıkabiliyor. İnsan özellikle livery yedeklemeye üşeniyor ama en temizi silip kurmak. Hem bu vesile ile liveryleri de yedeklemiş olursunuz kaptanım
operation centre'den yedeklenebiliyor.
Ben update etmeden önce sildim, ama sadece normal uninstall yapmıştım, attığım linkteki gibi bir temizliğe girişmemiştim. Livery'leri yedeklemiştim ama elle klasörler silinmezse kalıyorlar sanırım, tekrar yüklememe gerek kalmadı. Panel state sorunları dışında bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Onu da default state seçip istediğim hale getirdikten sonra tekrar save ederek çözdüm.
O yüzden tavsiyem normal uninstall yapmanız, elle panel state klasörünü silmeniz, sonra yüklemeyi denemeniz şeklinde. Eğer gene sıkıntı çıkarsa liveryleri yedekledikten sonra avsim linkindeki işlemi yapıp tekrar yüklemek gerekebilir. Bu arada kullanıyorsanız ezdok profilinizi yedeklemeyi unutmayın.
Update sonrası panel state'lerde de sıkıntı çıkabiliyor. İnsan özellikle livery yedeklemeye üşeniyor ama en temizi silip kurmak. Hem bu vesile ile liveryleri de yedeklemiş olursunuz kaptanım

Ben update etmeden önce sildim, ama sadece normal uninstall yapmıştım, attığım linkteki gibi bir temizliğe girişmemiştim. Livery'leri yedeklemiştim ama elle klasörler silinmezse kalıyorlar sanırım, tekrar yüklememe gerek kalmadı. Panel state sorunları dışında bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum. Onu da default state seçip istediğim hale getirdikten sonra tekrar save ederek çözdüm.
O yüzden tavsiyem normal uninstall yapmanız, elle panel state klasörünü silmeniz, sonra yüklemeyi denemeniz şeklinde. Eğer gene sıkıntı çıkarsa liveryleri yedekledikten sonra avsim linkindeki işlemi yapıp tekrar yüklemek gerekebilir. Bu arada kullanıyorsanız ezdok profilinizi yedeklemeyi unutmayın.
- artuncs
- Legend
Fatih merhaba simdi tesadufen sorunu farkettim. Detaylica yazamiyorum simdi o yuzden sana su linki yolluyorum, sorunun cevabi burada var. Eger cozemezssen yaz detaylica anlatmaya calisirim buradan.THY3817 wrote:Bu arada asnext haritasi 'detailed' seçilmiş olacak ayarını nerden yapıyoruz ?
http://support.precisionmanuals.com/kb/ ... oting.aspx
Erhan M. Artuc
-
- Senior Member
Çok teşekkürler Erhan abi,artuncs wrote:Fatih merhaba simdi tesadufen sorunu farkettim. Detaylica yazamiyorum simdi o yuzden sana su linki yolluyorum, sorunun cevabi burada var. Eger cozemezssen yaz detaylica anlatmaya calisirim buradan.THY3817 wrote:Bu arada asnext haritasi 'detailed' seçilmiş olacak ayarını nerden yapıyoruz ?
http://support.precisionmanuals.com/kb/ ... oting.aspx
Sorunu halletmiştim. Cevabın için çok teşşekkürler.
Fatih CEVIK