Sevgili Arkadaşlar,
5 Nisan'da PMDG 738 ile bir örnek uçuş gerçekleştirecegiz. Cold&Dark Cockpit ile başlayan ve motor kapama ile biten yaklaşık 1 saatlik uçuşa katılmak isteyenler lütfen kemal.tolu@flythy.org 'dan rezervasyon yapsınlar. Kontenjanımız 10 kişi ile sınırlıdır.
Egitimi şu an gerçek hayatta 737 ile ucus yapan degerli arkadaşımız Berhan Dönmez Hoca verecektir.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
FlyTHY Real Ops
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul
Değerli arkadaşlarım;
Uçuş programımın yoğun olması ve 5 nisanda uçuyor olmam nedeniyle,beraber yapacağımız uçuşu 12 Nisan 2009'a ertelemiş bulunmaktayız.
Görüşmek üzere ...
Berhan Dönmez
İZMİR-1982
ATPL-A (F27-B737)
Uçuş programımın yoğun olması ve 5 nisanda uçuyor olmam nedeniyle,beraber yapacağımız uçuşu 12 Nisan 2009'a ertelemiş bulunmaktayız.
Görüşmek üzere ...
Berhan Dönmez
İZMİR-1982
ATPL-A (F27-B737)
Arkadaşlar,
10 kişilik kontenjanımız dolmuştur. Skype ile sesli iletişim yapacagımızdan böyle bir kısıtlama koymak zorunda kaldık. Rezervasyon yapıpta son anda programa katılamayacak dostlar olursa lütfen bizi bilgilendirsin ki, onların yerine baska arkadaslara yer acalım.
Not:Dinç Bey, Bilgisayar öncesi zaman ile sonrası arasındaki fark kadar detay farkı var bence.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
10 kişilik kontenjanımız dolmuştur. Skype ile sesli iletişim yapacagımızdan böyle bir kısıtlama koymak zorunda kaldık. Rezervasyon yapıpta son anda programa katılamayacak dostlar olursa lütfen bizi bilgilendirsin ki, onların yerine baska arkadaslara yer acalım.
Not:Dinç Bey, Bilgisayar öncesi zaman ile sonrası arasındaki fark kadar detay farkı var bence.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
-
- Average User
- Name: Ilker Aksan
- PID: 3672
Dinç bey kardeşim merhabalar,sen bu PMDG den gerçekten bihabermisin.Sorduğun soruya bakılırsa neyin eğitimi bu diye merak da etmeyip balıklama atlamışsın.Daha önce forumda sağolsun Erdal ELMACI abinin paylaştığı PMDG ile bir örnek uçuş videosu var.Onu mutlaka izle,sonra Cenk SENKAYA hoca benim soruya niye bu kadar gülmüş diye bir düşün.Ama bu sana inşallah kamçı olur ve zamanla PMDG ile ilgili biz senden sorularımıza cevaplar alırız.Olmaz mı.
Sevgilerle...
Erdal Hocam bu arada paylaşım için teşekkürler.
http://www.flythy.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6259
İlker Çıplak
Fly THY PID 3672
İstanbul 1977
Sevgilerle...
Erdal Hocam bu arada paylaşım için teşekkürler.
http://www.flythy.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6259
İlker Çıplak
Fly THY PID 3672
İstanbul 1977
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
Adım geçti ilker kaptanım cevap vereyim, yalnış anlama olmasın sakın,:), gülücükler kesinlikler dalga geçme anlamında değildi, sadece Dinç kardeşimin sorusu ile Kemal abinin cevabı çok hoş ona güldüm...Ama ilker kaptanım, haklı biryerde Dinç kaptanım, biraz ısınma turları atalım, okuyalım, sormaktan hiç çekinmeyelim tabi, ancak balıklama değil tabi
:), dinç kaptanım en güzeli bir süre daha freeware uçaklara devam, acele etmeyin...
Selamlar hepinize
CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977

Selamlar hepinize
CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977
-
- Average User
- Name: Dinc Mor
- PID: 3683
Sevgili Kaptanlarım, Hocalarım;
PMDG Uçaklardan ciddi anlamda bihaberim ancak çok daha profosyonel, ciddi uçaklar olduğunu biliyorum, bihaber olmamın sebeplerinden biri FSX kullanıyor olmam diğeri ise daha acemi olduğumu düşündüğüm için önce standar uçakları iyice öğreneyim Cenk hocamın dediği gibi sonra PMDG'ye geçerim düşüncesidir.
Saygılarımla.
Dinç Mor, 1986
İstanbul, LTBA
PMDG Uçaklardan ciddi anlamda bihaberim ancak çok daha profosyonel, ciddi uçaklar olduğunu biliyorum, bihaber olmamın sebeplerinden biri FSX kullanıyor olmam diğeri ise daha acemi olduğumu düşündüğüm için önce standar uçakları iyice öğreneyim Cenk hocamın dediği gibi sonra PMDG'ye geçerim düşüncesidir.
Saygılarımla.
Dinç Mor, 1986
İstanbul, LTBA
-
- VIP Member
- Name: Hayri KARABILGIN
- PID: 200
- Vatsim ID: 838010
- City: İzmir
Kemal'cim;
katılamıyan arkadaşlar için ,bu güzel operasyondan faydalanmaları için önerim var.
1.Mümkünse katılan birinin öncelikle camtasia ile eğer olmazsa kanaldan konuşulanları kayır edip diğer arkadaşlarla paylaşım olabilir mi?
Hayri Karabilgin
FlyTHY, PID200
İzmir 1973
katılamıyan arkadaşlar için ,bu güzel operasyondan faydalanmaları için önerim var.
1.Mümkünse katılan birinin öncelikle camtasia ile eğer olmazsa kanaldan konuşulanları kayır edip diğer arkadaşlarla paylaşım olabilir mi?
Hayri Karabilgin
FlyTHY, PID200
İzmir 1973
- THY2746
- Rookie
- Name: Yunus Emre YÜCEL
- PID: 2746
- Vatsim ID: 1037800
- City: Ankara
İlker hocam bahsettiğiniz Erdal hocama ait olan PMDG örnek uçuş videosunu epey searchtüm ama bulamadım.[:I] Bir kısayol atarsanız sevinirim.
Yunus Emre YÜCEL
THY2746
Ankara
Yunus Emre YÜCEL
THY2746
Ankara
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Yunus kaptanım Selamlar
FMC anlatılan video linki vermiştim başka topic de. Ben çekmedim
Necati ilhan Kara hazırlamış.
BEn indirdim genel hatlarıyla işimi görüyor. FMC de Reserves kısmında genel geçer olan 30 girmeyin sadece:)
Download:
http://rapidshare.de/files/46038181/fmc.avi.html
İZlemek:
www.vimeo.com/3625786
Erdal ELMACI
FLYTHY PID 3195
Ankara 1975
FS9-Student Pilot
FMC anlatılan video linki vermiştim başka topic de. Ben çekmedim

BEn indirdim genel hatlarıyla işimi görüyor. FMC de Reserves kısmında genel geçer olan 30 girmeyin sadece:)
Download:
http://rapidshare.de/files/46038181/fmc.avi.html
İZlemek:
www.vimeo.com/3625786
Erdal ELMACI
FLYTHY PID 3195
Ankara 1975
FS9-Student Pilot