Değerli Kaptanlarım..
Anadolujet Çorlu seferlerinin başlamasıyla hareketlilik kazanan Trakya Bölgesindeki Çorlu Havaalanı scenerysini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Daha görsel hale getirdikçe Avsim'e upload edeceğim.
Sevgiler
levent YILMAZ
http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search
LTBU 2009
-
- Junior Member
Last edited by artuncs on 25 Jun 2014, 20:20, edited 1 time in total.
Reason: Resim Linki aktif olmadigi icin silinmistir
-
- Junior Member
Değerli Kaptanlarım.
Daha önce Avsim'e upload ettiğim LTBU 2009 scenery deki bazı hataları giderip tekrar upload ettim.
Yeni hali ile Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
http://library.avsim.net/search.php?Sea ... CatID=root
Sevgiler
Levent YILMAZ
Daha önce Avsim'e upload ettiğim LTBU 2009 scenery deki bazı hataları giderip tekrar upload ettim.
Yeni hali ile Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
http://library.avsim.net/search.php?Sea ... CatID=root
Sevgiler
Levent YILMAZ
Last edited by artuncs on 25 Jun 2014, 20:20, edited 1 time in total.
Reason: Resim linkleri aktif olmadigi icin silinmistir..
Levent Bey merhaba,
Hazır sizi forumda yakalamışken , LTFH scenery'nizi de keyifle kullanıyorum fakat bikaç düzenleme daha yapılması gerekiyor tabi siz de uygun görür ve de vakit bulabilirseniz...!
- LTFH'da gerçek zamanlı olarak gördğüm kadarıyla genel havacılık apronundan rwy13'e doğru bir taxiway çalışmasına başlanmıştı son hali nedir bilemiyorum ama siz bunu daha önceden scenery'de hayata geçiriseniz çok daha güzel olur sanırım.
- İkinci olarak, LTFH'da artık uçak kapasitesi 5 sizin scenery'niz de ise hala 3 gözüküyor...
Bunlar benm sizden nacizane iseklerimdir, vakit ayırır hayata geçirirseniz çok mutlu olurum,
kolay gelsin görüşmek üzere...
Ömer Faruk Gençkal
PID: 2294
Samsun, 1984
Hazır sizi forumda yakalamışken , LTFH scenery'nizi de keyifle kullanıyorum fakat bikaç düzenleme daha yapılması gerekiyor tabi siz de uygun görür ve de vakit bulabilirseniz...!
- LTFH'da gerçek zamanlı olarak gördğüm kadarıyla genel havacılık apronundan rwy13'e doğru bir taxiway çalışmasına başlanmıştı son hali nedir bilemiyorum ama siz bunu daha önceden scenery'de hayata geçiriseniz çok daha güzel olur sanırım.
- İkinci olarak, LTFH'da artık uçak kapasitesi 5 sizin scenery'niz de ise hala 3 gözüküyor...
Bunlar benm sizden nacizane iseklerimdir, vakit ayırır hayata geçirirseniz çok mutlu olurum,
kolay gelsin görüşmek üzere...
Ömer Faruk Gençkal
PID: 2294
Samsun, 1984
-
- Junior Member
Sayın Gençkal
Belirtiğiniz gibi artık LTFH yi güncelleme zamanı geldi.
LTBU scenery sini bitirdikten sonra LTFH yi güncellemeyi düşünüyordum.Bunun çalışmasına başladım, en kısa sürede bitirip Avsim'e upload edeceğim.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Belirtiğiniz gibi artık LTFH yi güncelleme zamanı geldi.
LTBU scenery sini bitirdikten sonra LTFH yi güncellemeyi düşünüyordum.Bunun çalışmasına başladım, en kısa sürede bitirip Avsim'e upload edeceğim.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Last edited by artuncs on 25 Jun 2014, 20:21, edited 1 time in total.
-
- Rookie
- Name: Cevat ADAPAZARLI
- PID: 2152
Levent Hocam,
IST CRL Vor arası 3000/5000 ft aralıgında FS kapanıyor.Yuksek ırtıfada gecıs denedım kapanmadı.Sizde boyle bir sorun var mı?
CEVAT ADAPAZARLI
www.hititair.com
CPT111
IST CRL Vor arası 3000/5000 ft aralıgında FS kapanıyor.Yuksek ırtıfada gecıs denedım kapanmadı.Sizde boyle bir sorun var mı?
CEVAT ADAPAZARLI
www.hititair.com
CPT111
-
- Junior Member
Sayın Adapazarlı
Ben upload etmeden önce birkaç kez test uçuşu yaptım ve böyle bir sorunla karlışmadım.Diğer kaptanlarım acaba aynı sorunla karşılaştılar mı?
Bildiğim kadarıyla bu sorun textur veya texture lerin fs tarafından okunamamsından kaynaklanır.
Uyarınız için teşekkür ederim.Problem varsa en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağım.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Ben upload etmeden önce birkaç kez test uçuşu yaptım ve böyle bir sorunla karlışmadım.Diğer kaptanlarım acaba aynı sorunla karşılaştılar mı?
Bildiğim kadarıyla bu sorun textur veya texture lerin fs tarafından okunamamsından kaynaklanır.
Uyarınız için teşekkür ederim.Problem varsa en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağım.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Last edited by artuncs on 25 Jun 2014, 20:21, edited 1 time in total.
-
- Rookie
- Name: Cevat ADAPAZARLI
- PID: 2152
Hocam dogrudur.Benimle birlikte 3 kiside daha aynı sorun yasandı.
Eski surumunu kurdum hicbir hata vermedi.
CEVAT ADAPAZARLI
www.hititair.com
CPT111
Eski surumunu kurdum hicbir hata vermedi.
CEVAT ADAPAZARLI
www.hititair.com
CPT111