http://www.sanalpilot.com/forum/topic.a ... C_ID=13291
CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977
PROJECT IZMIR 2009!
Sevgili Cenk,
Sen hernekadar Balık&Rakı sevmesende, biz seviyoruz. Landclass mlass anlayamayız gelirsek İzmir'e bize iyi bakın Sevgili Umut'la beraber
simdiden söylemesi
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
Sen hernekadar Balık&Rakı sevmesende, biz seviyoruz. Landclass mlass anlayamayız gelirsek İzmir'e bize iyi bakın Sevgili Umut'la beraber

Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
-
- Rookie
- Name: Umut ÖZTÜRK
- PID: 2658
Sevgili Kemal ağabey,
Senemin 1 ay kadarı İzmir havalesinde geçiyor. Hanım köyü tarafı memleketi olduğundan. Karış karış rotalar mevcut elimde
nerde ne yenir ne içilir. Hani Cenk kardeşim su koyuverir ben R&B olayında yokum derse [:p][:p] Kemal abi orda Dolara, riyale, pezataya, yen e gerek yok sen merak etme
Kadehler dolsun gönüller coşsun 
Cenk kardeşim latife sakın yanlış anlama
zaten uğrayamadım sana defalardır. Bu yaz acısını çıkarırırız.
Yeterki şu tarihte yazın hazırım toplanalım deyin. Görün cümbüşü o zaman
U.ÖZTÜRK - 1978

Senemin 1 ay kadarı İzmir havalesinde geçiyor. Hanım köyü tarafı memleketi olduğundan. Karış karış rotalar mevcut elimde

U.ÖZTÜRK - 1978

- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
quote:Originally posted by Alphaville
Sevgili Kemal ağabey,
nerde ne yenir ne içilir. Hani Cenk kardeşim su koyuverir ben R&B olayında yokum derse [:p][:p] Kemal abi orda Dolara, riyale, pezataya, yen e gerek yok sen merak etme
Kadehler dolsun gönüller coşsun 
zaten uğrayamadım sana defalardır. Bu yaz acısını çıkarırırız.
U.ÖZTÜRK - 1978

Vallaha söyledin yine aklıma geldi umut, 157.528 kez izmire geldin ama bir türlü denk gelemedik :-) inşallah bu yaz Kemal abi de gelir R&B yaparsınız bende şöförlüğünüzü yaparım hiç sıkıntı değil alıştım çünkü içmediğim için :-)))))
CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977
Sevgili Kemal ağabey,

U.ÖZTÜRK - 1978

Vallaha söyledin yine aklıma geldi umut, 157.528 kez izmire geldin ama bir türlü denk gelemedik :-) inşallah bu yaz Kemal abi de gelir R&B yaparsınız bende şöförlüğünüzü yaparım hiç sıkıntı değil alıştım çünkü içmediğim için :-)))))
CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977