Flight yoke system ayarlari
-
- Average User
- Name: David Ay
- PID: 3393
- Vatsim ID: 1072326
- City: Stockholm
Selam kaptanlar elimde yeni aldigim flight yoke system ve Throttle Quadrant im var yaninda pedal da en kisa zamanda alicagim simdi benim sorum bunu en guzel nasil ayar yapariz tum dugmeleri dahil bilen varsa birde online ucmak istedigim de recorder den gelen mesajda önce sinava girmem gerektigini söyluyor foruma baktigimda bana ait bir sinav göremiyorum ne yapacagim ?
Muzellef Bey,
Eger aldıgınız CH Products'ın yoke'u ise birçok dügme default olarak tanımlı. Ama gene de kontrol etmenizde fayda var. Boşta kalan dügmelere de, AP on/off, Pushback on/off, Parking Break, Doors gibi, size kolaylık saglayacak şeyleri tanımlayabilirsiniz.
Diger sorunuza gelince, forumda bir sınav bulamazsınız, ana sayfada you have an exam mesajı görmeniz lazım.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
Eger aldıgınız CH Products'ın yoke'u ise birçok dügme default olarak tanımlı. Ama gene de kontrol etmenizde fayda var. Boşta kalan dügmelere de, AP on/off, Pushback on/off, Parking Break, Doors gibi, size kolaylık saglayacak şeyleri tanımlayabilirsiniz.
Diger sorunuza gelince, forumda bir sınav bulamazsınız, ana sayfada you have an exam mesajı görmeniz lazım.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
-
- Average User
- Name: David Ay
- PID: 3393
- Vatsim ID: 1072326
- City: Stockholm
Saitek flight pro system im var kendisi bir kac sey otomatik tanimladi neyse gerisini ögrene ögrene hallederim artik ben sadece kolaylik olmasi acisindan sormustum.ben recorderi acip connet olduktan sonra you have an exam yazisi gelip program kapaniyor eee bunu nasil asacagiz checkride mi yapmam gerekiyor ?