Uğur Cebeci

Got a new joke? Went a new club? A concert or your review about a movie? Write it here ...
Post Reply
THY656
VIP Member
VIP Member
Name: Selim BILGIN
PID: 656
Vatsim ID: 853361
City: Aydin

Benim 6 sene önce sanal havacılığa girmemde ateşleyici faktör olan sn Uğur Cebecinin haberi.İstanbul'da oturan ve "para önemli değil" diyen sanal pilotlar için harika bir haber bence.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/810 ... 1&sz=25897

Yazısında bir paragrafı da bizler için ayırmış:

MERAKLILARA DA HİZMET VERECEK

IFTC İstanbul, havayolu pilotlarının yanı sıra uçmaya gönül vermiş havacılık meraklılarına da hizmet sunacak. Zaman zaman simülatörler son yıllarda sayıları hızla artan sanal havacılara açılacak. Microsoft Flight Simulator oyunu ile uçan simülatör meraklıları gerçek uçak hissini simülatörde yaşayabilecek. Sanal pilotlar, kurdukları sanal havayolları ile adeta gerçek havayollarından farksız uçuyor. Pilotlar bilgisayar üzerinden verilen uçuş görevlerini gerçekleştiriyor. Eğitim programları düzenleniyor. Sanal havacılardan bu işi ilerletip daha sonra gerçek uçuş eğitimi alıp havayollarında görev yapmaya başlayan çok sayıda pilot var.

THY656
Selim Bilgin
alperdilaver
Junior Member
Junior Member
Name: Alper DİLAVER
PID: 539
Vatsim ID: 847840
City: TRABZON

Ergenekon ağabey senin mekandan bahsediyolar,

sözünü unutma.......senden sonra 2 numaradayım..... 2 hafta içinde vize işleri için Türkiye ye dönüyorum...

TK539
Alper DYLAVER-TRABZON
Post Reply

Return to “Touch & Go”