Değerli kaptanlarım yeni bir notebook aldım ve tabiki cihazda vista yüklü bazı programlar ve uçaklar yükledim ama default olmayan yüklediğim uçakların özellikle 734 ve 738 panalleri çalışmıyor.
Bununla ilgili bilgi alabilirsm sevinirim yada vistada bu uçaklarla ilgili açlışan panalleri olan arkadaşlar varsa yollarsa sevinirim
Erhan YILMAZ
vista
- THY1971
- Rookie
- Name: Erhan YILMAZ
- PID: 1971
- Vatsim ID: 966324
- City: Istanbul
Sayın kaptanım panelleri avsim den indirip tekrar kurunca sorun çözüldü fakaaaat bu sefer de sb ile online olma esnasında connetting multiplayer...... diye devam eden pencere takılıp kalıyor ve de gitmiyor fs kapanıyor ve tekrar başlıyor böylece devam edip gidiyor bu da ayrı bir sorun
Erhan YILMAZ
Erhan YILMAZ
Hangi Vista sürümünü kullanıyorsunuz bilmiyorum. Ama tavsiyem hem FS yi hemde SB'ı yonetici olarak calıstırmanız.
Bunun icin bu programların exe dosyalarını sag mouse ile secip, özelliklere gelin, uyumluluk modunda opsiyonu gorursunuz.
Ayrıca FS9 icin uyumlulukta "masaustu olusturmayı devre dısı bırak" secmelisiniz.
Eger windows'un kendi firewall'undan baska kullandıgınız bir Firewall varsa muhtemelen online oldugunuzda siz kimseyi gormeyeceksiniz. Tavsiyem default firewall u secmeniz.
Sorunlar cozulmez ise, son olarak SB forum larına bakmanızı oneririm.
iyi ucuslar

Bunun icin bu programların exe dosyalarını sag mouse ile secip, özelliklere gelin, uyumluluk modunda opsiyonu gorursunuz.
Ayrıca FS9 icin uyumlulukta "masaustu olusturmayı devre dısı bırak" secmelisiniz.
Eger windows'un kendi firewall'undan baska kullandıgınız bir Firewall varsa muhtemelen online oldugunuzda siz kimseyi gormeyeceksiniz. Tavsiyem default firewall u secmeniz.
Sorunlar cozulmez ise, son olarak SB forum larına bakmanızı oneririm.
iyi ucuslar

- THY1971
- Rookie
- Name: Erhan YILMAZ
- PID: 1971
- Vatsim ID: 966324
- City: Istanbul
Teşekkür ederim firewall dışınadi hepsini yaptım ve işe yaradı bir firewall u da halledeyim gerçekten hiç kimseyi göremiyorum sizede bu arada çok ama çok teşekkür ederim.
Erhan YILMAZ
Erhan YILMAZ