Merhaba
PMDG yi kurdum ve defalarca çal#305;#351;t#305;rd#305;m ard#305;ndan PSS si kurdum o zamanda PMDG çal#305;#351;#305;yordu fakat #351;imdi PMDG uçaklar#305;n#305; açmak istedi#287;imde FS2004 ü kilitliyor ve yeniden ba#351;lat#305;yor program#305;...bu konuda yard#305;mc#305; olabilir misiniz ?
T#351;k
PMDG FS2004 kilitlemesi
- THY1989
- Junior Member
- Name: Demir HAN
- PID: 1989
- Vatsim ID: 967557
- City: Bursa
Merhaba Arkadaslar
Bu problem halen devam etmekte.Ne zaman PMDG secsem tam ucusa basla dedikten sonra takılıyor ve error message cıkıp FS yi restart edeyim mi diye soruyor bu konuda yardimlarinizi bekliyorum
Bu problem halen devam etmekte.Ne zaman PMDG secsem tam ucusa basla dedikten sonra takılıyor ve error message cıkıp FS yi restart edeyim mi diye soruyor bu konuda yardimlarinizi bekliyorum
-
- Senior Member
- Name: Buğra Oğuzülgen
- PID: 1125
Kullandığınız PMDG lisanslı mı ? İsterseniz Avsim forumlarında PMDG support kısmı var orada da bir araştırın.
Bir de forum kuralları gereğince lütfen imzanıza adınızı ve soyadınızı ekleyiniz.
------------------------
Buğra Oğuzülgen - FlyTHY Boeing Fleet Chief - PID 1125
VirtualPlanePictures.net Ex-Administrator

Bir de forum kuralları gereğince lütfen imzanıza adınızı ve soyadınızı ekleyiniz.
------------------------
Buğra Oğuzülgen - FlyTHY Boeing Fleet Chief - PID 1125
VirtualPlanePictures.net Ex-Administrator

- THY1679
- Junior Member
- Name: Erdem ARIKAN
- PID: 1679
- Vatsim ID: 948604
- City: Ankara
sayın esasadam bey:)...sizin karşılaştığınız sorun bende de oluştu...biraz araştırdım ama hala bir çözüm bulamadım...eğer siz çözdüyseniz buraya yazarsanız çok memnun olurum...eğer diğer kaptanlarımın da yardımı olursa çok memnun olurum...şimdiden ilginiz içi teşekkür ederim
Erdem ARIKAN
THY6679
FLYTHY
LIFE IS SIMPLE...EAT...SLEEP...AND FLY

Erdem ARIKAN
THY6679
FLYTHY
LIFE IS SIMPLE...EAT...SLEEP...AND FLY

-
- Junior Member
- Name: Oral Barkay
- PID: 2121
Arkadaşlar,
FSUIPC'yi kaldırıp tekrar kurmayı denemenizi öneririm. Bazen anlaşılmaz bir şekilde .dll corrupt oluyor. Bir de problemin tam nereden kaynaklandığını anlamak bakımında application needs to restart denen pencerede problemin nereden kaynaklandığına dair ipucu bulabilirsiniz. Bahsettiği kurulum sırasında yüklenmemiş ya da yanlış yüklenmiş bir dosya da olabilir.
Ben yine de FSUIPC'den başlayın derim.
Umarım yardımı olur
Selamlar,

FSUIPC'yi kaldırıp tekrar kurmayı denemenizi öneririm. Bazen anlaşılmaz bir şekilde .dll corrupt oluyor. Bir de problemin tam nereden kaynaklandığını anlamak bakımında application needs to restart denen pencerede problemin nereden kaynaklandığına dair ipucu bulabilirsiniz. Bahsettiği kurulum sırasında yüklenmemiş ya da yanlış yüklenmiş bir dosya da olabilir.
Ben yine de FSUIPC'den başlayın derim.
Umarım yardımı olur
Selamlar,

-
- Senior Member
- Name: Alper Oğuz
- PID: 0000
- Vatsim ID: 0000
- City: Istanbul
Bir de merak ettiğim, PMDG ile denediğiniz meydanda başka bir uçakla da (tercihen default uçaklar) denediniz mi? Başka uçakla sorun çıkmazsa suçlu PMDG olabilir, başka uçakta da sorun çıkarsa bir Scenery vb sorunu olabilir.
Alper Oğuz
THY1237
alperoguz at gmail nokta com
Alper Oğuz
THY1237
alperoguz at gmail nokta com