Arkadaslar ,
Izmir'deki arkadaslarimizin bir araya gelip fs'e gonul vermis insanlar olarak tanisma icin organizasyon yaptiklarini gorunce acikcasi Istanbul'da yasayan fs meraklilari olarak bizler neden boyle bir organizasyon yapmiyoruz diye dusundum (daha once yapilmissa da tekrarlamakta zarar gormuyorum).Kendimi "bu konuda ogrenecegi coook sey olan biri" olarak gormekle birlikte bu tur bir tanisma toplantisinin cok faydali ve enteresan olacagini dusunuyorum.Anadolu ya da Avrupa yakasi fark etmez , yeterki bir araya gelelim , yer ve zaman belirlemek cok kolay.Bu konuda ozellikle deneyimli kaptanlarimizdan yardim rica ediyorum.
Herkese iyi ucuslar...
serkan denizkusu
Istanbul'da toplanalim
Arkadaslar ,
3 Subat cumartesi saat 13:00 herkes icin uygun mudur?Yer olarak onerim Icerenkoy Carrefour'daki Gimm Cafe olabilir.Ancak cogunluk Avrupa yakasinda oturuyor ise bu arkadaslarin yer onerilerini de beklerim.Bulusma amacimiz icin herhangi bir topic belirlemek istemedim.Cunku amac tanismak , sorular , deneyimler , paylasimlar ister istemez dogaclama gelisecektir diye dusunuyorum.
Herkese iyi ucuslar ...
serkan denizkusu
3 Subat cumartesi saat 13:00 herkes icin uygun mudur?Yer olarak onerim Icerenkoy Carrefour'daki Gimm Cafe olabilir.Ancak cogunluk Avrupa yakasinda oturuyor ise bu arkadaslarin yer onerilerini de beklerim.Bulusma amacimiz icin herhangi bir topic belirlemek istemedim.Cunku amac tanismak , sorular , deneyimler , paylasimlar ister istemez dogaclama gelisecektir diye dusunuyorum.
Herkese iyi ucuslar ...
serkan denizkusu
- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
Bence yine de Silivri GARDEN et lokantası, hem ulaşımı kolay hem ekonomik!Araçla gelecek arkadaşlar için trafik sorunu yok,otobüsler ise önünde duruyor.Yenibosnadan her 5 dk.da 1 otobüs kalkıyor.
(tabi trakya'dan bizde gelebiliriz böyle olunca
)
Sevgiler
Adem BÜRCÜ THY1834
(tabi trakya'dan bizde gelebiliriz böyle olunca

Sevgiler
Adem BÜRCÜ THY1834
-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
Adem hocam naptınız ya:D Silivri'mi? peki öyle olursa anadolu yakasındaki arkadaşlar gelebilecekmi? Bence'de FLYİNN AVM çok uygun yer konusuna gelince biraz erken gidince yer bulmak mümkün veya 36-06 pist başı manzaralı homestore da toplanalım ama orda birazcık paraya kıymak gerekecek
[:p] cüzdanlar biraz hafifleyecek orası olursa[xx(]
Burak Buğday
Fly THY Captain

Burak Buğday
Fly THY Captain
-
- Senior Member
- Name: Buğra Oğuzülgen
- PID: 1125
Arkadaşlar her havacılık toplantısı geleneksel olarak flyinn de yapılır boşuna başka yer planlamayın eninde sonunda flyinn olur mekan 
---------------
Buğra Oğuzülgen / TK1125
http://virtual.planepictures.net/search ... $oguzulgen & VPP.net Co-Administrator

---------------
Buğra Oğuzülgen / TK1125
http://virtual.planepictures.net/search ... $oguzulgen & VPP.net Co-Administrator

-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
?afak Erbil Kaptanım,
MSN'im sizde mevcut olması lazım tarih kesinleşsin sizinle konuşuruz ben tarif ederim size olmadı ayarlarız ben gelir sizi alırım bakırköy vapur iskelesinden
Burak Buğday
Fly THY Captain
MSN'im sizde mevcut olması lazım tarih kesinleşsin sizinle konuşuruz ben tarif ederim size olmadı ayarlarız ben gelir sizi alırım bakırköy vapur iskelesinden
Burak Buğday
Fly THY Captain