Arkadaşlar ben metar takibini FsMetar ile yapiyorum. Düne kadar gayet memnundum. Online olur olmaz 350 kb civarında bir dowload yapiyor ve hava şartlarını simüle ediyordu. Ancak dün akşamdan itibaren metar yüklemesi yaparken 30 Mb üzeri bir datayı yüklemeye çalışıyor ve başarısız oluyor. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu acaba merak ediyorum.
Okhan Uçar
Ankara
ŞY477
FsMetar Sorusu
-
- Senior Member
- Name: Alper Oğuz
- PID: 0000
- Vatsim ID: 0000
- City: Istanbul
Selam,
Dün akşam bende de benzer birşey oldu. Fsmetar kullanmıyorum ama Serverinfo'dan bakayım dedim. Genelde üstteki menüden Metar - Turkey seçiyorum. Baktım 3-4 MB oldu ve duracak gibi değildi kestim. Sonra ben de SB'dan .metar ile bilgileri aldım. Birkaç kez denedim hep aldı başını gitti, siz yine sabırlıymışsınız 30 MB'a kadar beklemişsiniz.
Alper Oğuz
TK1237
alperoguz at gmail nokta com
Dün akşam bende de benzer birşey oldu. Fsmetar kullanmıyorum ama Serverinfo'dan bakayım dedim. Genelde üstteki menüden Metar - Turkey seçiyorum. Baktım 3-4 MB oldu ve duracak gibi değildi kestim. Sonra ben de SB'dan .metar ile bilgileri aldım. Birkaç kez denedim hep aldı başını gitti, siz yine sabırlıymışsınız 30 MB'a kadar beklemişsiniz.

Alper Oğuz
TK1237
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
arkadaşlar muhtemelen son biriki gündür bir server data problemi var. normalde FSmetar'ın güncellediği weaşer data bilgileri en fazla 500kb civarındadır. belliki bir bağlantı sorunu oluyor. henüz vatsim veya diğer forumlara bakmadım ama sanırım orada konuşuluyordur sebebi.
Hakan737Guven
Hakan737Guven
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul

dün akşam KLAS için servinfo'dan metar alayım dedim tık yok. offline uçayım dedim açtım metar'ı yine birşey yok. 3-4-5 IVAO'dan bile birşey gelmedi. DEmekki NOAA'da bir sorun var.çünkü IVAO'da VATSIM'de dataları NOAA'dan alıyor.
Hakan737Guven
-
- Senior Member
- Name: Alper Oğuz
- PID: 0000
- Vatsim ID: 0000
- City: Istanbul
Okan hocam bir sorun olduğu açık bence boş yere sunuculara ve hatlara yüklenmeyin. Sizin gibi 50 kişi bile verinin tamamlanmasını beklese hatlar belki tavana dayanır. 
Alper Oğuz
TK1237

Alper Oğuz
TK1237