SQUAWKBOX

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK303
Rookie
Rookie

Arkadaşlar,
yaklaşık 2 aydır görev nedeniyle online olamıyordum.12 ve 13 Eylül itibariyle SB ba?lanmıyor.''The attempt to connect time out wişout establishing a connection'' mesajı alıyorum.SB yi sildim, yeniden FlyŞY sayfasından SB indirdim.ANcak başarılı olamadım.Acaba server da bir sorun olabilirmi.Ayrıca SB ve FSUIPC yi hiç güncellemedim.REgister da yapmadım.Bundan dolayı olabilirmi.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Register konusundada bana bilgi verirseniz memnun olurum.Yşletim sistemim XP.Herkese şimdiden teşekkürler.
drumex
Average User
Average User

Var olmayan sunucuya bağlanmaya çalıyorsunuz. ServInfo'da File -> Export ipaddr.txt diyerek sunucu adreslerinin çıktısını alın (böylece SB bağlanma menüsünden direk seçersiniz), ya da VATSIM'den sunuculara bakın.

Bir dahaki sorunlarınızda arama özelliğini kullanın. Daha birkaç gün önce aynı şey soruldu.

Selçuk Oral - LTBA-EDDM | drumexx@yahoo.com
Image
TK303
Rookie
Rookie

Selçuk Bey,
İlginize teşekkür ederim.Dediğiniz gibi buldum ve online oldum.Kendinize iyi bakın.
bluesman
Newbie
Newbie

Sayın pilot arkadaşlarım.
ben çok yakın bir zamanda aranız katıldım ve yeni başladığım için bir çok konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Squawkbox başlığını görünce merak ettiğim bir konunun çözümünü belki buradan sizin yardımlarınızla çözerim diye düşündüm.
ben flight plan yaptıktan sonra herhangi bir değişiklik durumunda nav pointleri silemiyorum. Mesela LTAC-LTBA uçarken PETAR'ı geçip TOKER'e gelirken bir şekilde TOKER'i silmem gerekirse nasıl yapacağımı bilmiyorum.
şimdiden çok teşekkür ederim

Yiğit Top

uçmak güzeldir
Levent YILMAZ
Junior Member
Junior Member

Sayın Kaptanım...
Squawkbox ın WPT(waypoint)bölümünü tıkladığın zaman planlamış olduğun geçiş noktaları görünür.prev ve next tuşları ile istediğin yeri current fix yazan okun yanına getirebilirsin. silmek istediğin noktayı current fix in yanına getirip del wpt tuşuna basarsan silebilirsin.
Sevgiler ..İyi uçuşlar....

Mavi Göklerde Buluşmak Üzere.....
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”