FS2k2 de ilk kez karşılastıgım 2 sorun!!

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Arkadaşlar merhaba!!

1-) 2 gündür cozemedigim bir problem yasıyorum. FS i acıyorum , uca?ımı seciyorum. sonra online olmak için multiplayer session'a giriyorum. Ylk aşama olan ''HOST SESSYON'' da bir problem yok daha sonra ikinci aşamada ''OK'' tuşuna basıyorum ve de '' Microsoft directplay Help'' 'bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor' diyor. Sonrada utanmadan özür diliyor[}:)]!! Velhasıl bu problem yüzünden fs2k2 kitleniyor. dolayısıyla ben online olarak uçamıyorum.. Daha önce bu problemi yaşayan var mı? lütfen yardımcı olun.

2-) Bir süredir flight recorder'i acmaya calısınca 'Windows is prepearing to install'' diyor!!, daha sonra da windows XP CD'sini cd-rom'a takmamı istiyor. Dolayısı ile flight recorder da calışmıyor!!
Ne alaka acaba ??[:(!][:(!]

Lütfen yardım edin. FS yi yeniden yüklemek cok zor , cok fazla add-on var, bir sürü ucak var..
Daha da kötüsü makineye format at hic demeyin..:)

Herkese iyi ucuslar, umarım bir gün aranıza dönebilirim![V][V]

Serhan Lokman
THY7
VIP Member
VIP Member
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296
City: Istanbul

cok fazla add-on var, bir sürü ucak var..
Bu hiç problem diil aklında bulunsun serhan kaptan FS'i uninstall edince yüklediğin scenery-add on falan FS klasöründe oldukları yerde kalıyo ama scenerylerde problem çıkmaz Add on uçakalr sorun çıkartabilir EXE formatında yüklediklerin.

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
Image
Serhan Lokman
Rookie
Rookie

Yani, fs'i uninstall edip tekrar yükleyelim, denemekten zarar cıkmaz...

Tesekkürler Berhan Kaptan...
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”