Merhabalar,
P3D versiyonundan kalma Uçak tipi seçimlerim site üzerinde aktif kalmış. Ancak artık MSFS ile uçtuğumdan dolayı 777 uçak listemde bulunmamaktadır. Mümkün ise Ocak 2024 Assigment uçak tipini A330 ile değiştirmek mümkün müdür ?
ASSIGMENT CHANGE REQUEST
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Görev uçağının tipini değiştirdim. Lütfen aşağıdaki link üzerinde bulunan tip tercihlerinizden 'B777'leri kaldırmayı unutmayın:THY4238 wrote:Merhabalar,
P3D versiyonundan kalma Uçak tipi seçimlerim site üzerinde aktif kalmış. Ancak artık MSFS ile uçtuğumdan dolayı 777 uçak listemde bulunmamaktadır. Mümkün ise Ocak 2024 Assigment uçak tipini A330 ile değiştirmek mümkün müdür ?
https://turkishvirtual.com/type_prefs.asp
Erhan M. Artuc
- artuncs
- Legend
Merhaba Mehmet kaptanim. FSX ile ucuyormussunuz, scenery sayfamizda ozelikle FSX icin yapilmis bir LTCA scenery si var, Hakan hocanin yaptigi ve iyide calisiyor. Gorev meydaninizin degistirilme sebebi bu scenery ile sorun yasadiginiz sebeple mi ve ne gibi bir sorun yasiyorsunuz? Ayrica eger scenery sorunu yasiyorsaniz, default meydana da ucabilirsiniz.THY4140 wrote:Scenery kaynaklı LTAC-LTCA-LTAC uçuşumu başka bacakla değiştirir misiniz lütfen?
Erhan M. Artuc
- THY4140
- Junior Member
- Name: Mehmet ASIK
- PID: 4140
- Vatsim ID: 1752152
- City: İstanbul
Erhan hocam merhaba,
Sitede mevcut olan scenery'i indirip eklemiştim. Sanırım dosyaların isim benzerliğinden ötürü yapıştırma işleminde bir iki dosya çakıştı ki görüntülerin üst üste gelmesi-apronunun pistten uzakta alakasız yerde görünmesi gibi bir durum oluştu.
Bugün tekrar aynı dosyaları yükleyip o dosyaları sileceğim. Umarım düzelir. Düzelmezse buradan yazarım tekrardan.
Teşekkür ederim.
Sitede mevcut olan scenery'i indirip eklemiştim. Sanırım dosyaların isim benzerliğinden ötürü yapıştırma işleminde bir iki dosya çakıştı ki görüntülerin üst üste gelmesi-apronunun pistten uzakta alakasız yerde görünmesi gibi bir durum oluştu.
Bugün tekrar aynı dosyaları yükleyip o dosyaları sileceğim. Umarım düzelir. Düzelmezse buradan yazarım tekrardan.
Teşekkür ederim.
Ey ana, eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa, bırak uçsun...
- THY748
- Rookie
- Name: Oguzhan İREZ
- PID: 748
- Vatsim ID: 860193
- City: Antalya
Erhancığım merhaba, daha önceden de yazıştığımız gibi FSX ile uçtuğum assignment uçuşumlarındam THY7814 LTAC-EDDH bir türlü Vatsim uçuş planını göndermesine rağmen FDR ile bağlantı kuramıyor ve gerçekleştiremiyorum (resend your flightplan measajı ), dolaysıyla ard arda gelen uçuşlar da birikiyor. Rica etsem bunun yerine başka bir assignment atarmısın. Hala sorun yaşayacak olursam dediğin gibi Bahadırdan rica edeceğim yardımcı olmasını, tşk ederim.
Oğuzhan İrez
748
Oğuzhan İrez
748
- artuncs
- Legend
Oguzhan hocam, gec cevap icin kusura bakmayiniz. Hemen gerekli degisikligi yapiyorum.THY748 wrote: ↑26 Sep 2024, 12:53 Erhancığım merhaba, daha önceden de yazıştığımız gibi FSX ile uçtuğum assignment uçuşumlarındam THY7814 LTAC-EDDH bir türlü Vatsim uçuş planını göndermesine rağmen FDR ile bağlantı kuramıyor ve gerçekleştiremiyorum (resend your flightplan measajı ), dolaysıyla ard arda gelen uçuşlar da birikiyor. Rica etsem bunun yerine başka bir assignment atarmısın. Hala sorun yaşayacak olursam dediğin gibi Bahadırdan rica edeceğim yardımcı olmasını, tşk ederim.
Oğuzhan İrez
748
Sevgiler saygilar.
Erhan M. Artuc