Son bir kac gundur ucmaya doyamadim. Gorerek sartlar ile Vor dan Vor'a kosturup duruyorum

Trabzon (LTCG) Sinop (LTCM) VFR ucusundan bazi resimler.

Merhaba Deniz hocam, Bahadira da soyluyordum gecen. Yaklasik 1.5 sen once A2A Cessna 172-182 modellerini aldim ama bir kere dahi pc yukleme geregi duymamistim. Biraz da ozellikle son 1 senedir site islerine yogunlasmamiz nedeni ile dogru duzgun ucamiyorken, cessna yukleyip ucmak aklimin ucundan bile gecmiyordu. Eh simdi arkadaslarla hep birlikte VA islerinden biraz rahatlamisken hem de VFR Club in etkis ile A2A Cessna 172 yukledim ve neredeyse asik oldum bu ucaga. Her yonuyle mukemmel bir tasarim. Sanirim uzun bir sure IFR ucuslar da askiya aldim kendimi.THY4146 wrote:Erhan Hocam eline sağlık süper fotolar,
Artık camiamıza nihayet VFR da geldi ve aldığımız keyif arttı emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler,
Seni bu aralar bu uçakla çok görüyorum Erhan Hocam sanki bi 172 alacakmışsın gibi geldi bana ;)
^THY4146 wrote:Armağancım haklısın Ultralight lisansı turkiyede 4000-5000 euro civarında eminim yabancı ülkelerde daha da uygundur, vergi yok ancak havaalanı kullnımları pek de ucuz değil bildiğim kadarıyla.
THY2100 wrote:
Bu arada yönetime açık mesajımdır eylül toplantısını Adana'da kendi özel havaalanımızda yapma teklifini şu an sunmuş bulunmaktayım,uçaklarla iç içe güzel bir ortamda mangal kahvaltı artık ne arzu edersek yapabileceğimiz güzel bir ortam,geri dönüşleri bekliyorum Saygılar.