Herkese selam,
DF737-400 ile online ucarken yaklasma sirasinda eger meydanda 2-3 yada daha fazla ucak varsa frame rate inanilmaz dusuyor. Ucagi indirmek inanilmaz zor oluyor tabi. Ininice de ayni durum devam ediyor. Taxi yaparken bu ucaklar gorus alanimdaysa fps cok dusuk, ucaklarin olmadigi bir yone dondugumde fps normal. Bunun icin yapabilecegim birsey var mi?
Murat Tiryakioglu
TK801
Online ucus ve FPS
eğer AI trfik için default uçakları kullanıyorsan, bence onları değiştir. Aardvark,FSP ve diğer AI uçakları FPS dostudur. Ama eğer online uçuşta dahi bu sorunu yaşıyorsan, yapacak bir şey yok. Squakbox un AI modelleri çok basittir. FPS düşüşüne sebep olmaz. Ama tabii Squakbox un uçak klasöründe değişiklik yapıp o uçaklarla oynamadıysan.
TK726 ?ahin ?ahankaya
Sky is our playground.
TK726 ?ahin ?ahankaya
Sky is our playground.
-
- Newbie
Selam,
Dun aksam deneme yaptim. AI trafikte herhangi bir sorun olmuyor. Sadece online uctugumda problem oluyor.
Murat Tiryakioglu
TK801
Dun aksam deneme yaptim. AI trafikte herhangi bir sorun olmuyor. Sadece online uctugumda problem oluyor.
Murat Tiryakioglu
TK801
Murat eğer diğer uçaklar da seninkiyle aynıysa böyle bişey olabilir. Ama yine de söylediğin kadar fps düşüşü yaşamamalısın. Bir kontrol et, eğer diğer uçaklar da seninkiyle aynıysa SB modelleri kullanılmıyor demektir.

http://www.mw.tum.de

http://www.mw.tum.de
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
şunu deneyin, online olduğunuzda uçağınız default 737 olsun daha sonra zaten park yerinde olduğunuz için uçağınızı DF734 ile değiştirin . Bunu yapmanızın nedeni kesinlikle doğru olmamakla beraber sadece bir öneri olarak, online olduğunuzda diğer uçaklarıda DF734 gibi görmesi nedeni ile diğer uçakların grafik yükünü azaltmak içindir.
Örneğin eğer DF734 ile başlarsanız diğer trafikler eğer CSL dosyasında yer alamayan bir model ise muhtemelen DF734 olarak görüntüleneceklerdir. Eğer online olduğunuz anda default bir uçak var ise diğer uçakları ilk anda bu şekilde algılar ve siz model değiştirsenizde onlar değişmez. Bu benim düşüncem, genellikle işe yarar çünkü başlarda benimde aynı sorunum vardı.
Hakan737Guven
Örneğin eğer DF734 ile başlarsanız diğer trafikler eğer CSL dosyasında yer alamayan bir model ise muhtemelen DF734 olarak görüntüleneceklerdir. Eğer online olduğunuz anda default bir uçak var ise diğer uçakları ilk anda bu şekilde algılar ve siz model değiştirsenizde onlar değişmez. Bu benim düşüncem, genellikle işe yarar çünkü başlarda benimde aynı sorunum vardı.
Hakan737Guven