Merhaba arkadaslar,
Ben dreamfleet panelini FFX 734 modeliyle kullaniyorum. Ogrenmek istedigim, FFX de sadece fuel loadla oynayabiliyoruz ama DF737 de loadmanager la ucaktaki yolcu sayisini ve kargo yu arttirip azaltarak ucagin agirligini degistirmek mumkun. Boyle olunca FMC tabii DF737 de farkli yuklere degisik V1,Vr,V2 ve flap speedleri verebiliyor. Ama ne yazik ki FFX modeliyle ucunca FMC sabit olan ucagin agirligina gore hesap yapiyor. Merak ettigim FFX modelinde ucagin yuk agirligini degistirmek mumkunmu?
FFX 734 load management
Eğer bu kaynaştırma işini kendiniz yaptıysanız ağırlığın değişmemesi normal. Ben FS2004 için Peter McLeland'in yaptığını kullanıyorum ve load-edit çalışıyor. Aircraft.cfg dosyasında yolcu ağırlık noktaları gözüküyor.
Selçuk - http://www.mw.tum.de

Selçuk - http://www.mw.tum.de

Selçuk hocam merhaba,Peter Mcleland'ın size yolladığı mailin kopyasını bana da yollayabilir misiniz?
Hala kendisinden cevap alabilmiş değilim
uralgsl@yahoo.com
Saygılar
Ural Köseoğlu
TK550
Hala kendisinden cevap alabilmiş değilim
uralgsl@yahoo.com
Saygılar
Ural Köseoğlu
TK550
-
- Junior Member
Selçuk Kaptan selamlar,
Ben Dfeet Fs2004 uyarlamak için mail attım ve bana mail falan geldi ancak ingilizcemin iyi olmaması yada başma bir nedenden dolayı bu işlemde başarısız oldum.. Acaba müsait olduğun bir zaman ana temalarıyla bu konuya deyinmen mümkün olabilirmi? Yani şu kurulmalı şu kaldırılmalı şuraya kopya edilmeli gibi.. Tabi müsait olursan..
DreamFleet Fs2002 de müşişti ancak Fs2004 de geçince ortada kaldık..
?imdiden teşekkürler,
İyi Uçuşlar,
Koray KORU
TK720
"Uçuyorum o halde varım!"
Ben Dfeet Fs2004 uyarlamak için mail attım ve bana mail falan geldi ancak ingilizcemin iyi olmaması yada başma bir nedenden dolayı bu işlemde başarısız oldum.. Acaba müsait olduğun bir zaman ana temalarıyla bu konuya deyinmen mümkün olabilirmi? Yani şu kurulmalı şu kaldırılmalı şuraya kopya edilmeli gibi.. Tabi müsait olursan..
DreamFleet Fs2002 de müşişti ancak Fs2004 de geçince ortada kaldık..
?imdiden teşekkürler,
İyi Uçuşlar,
Koray KORU
TK720
Koray nasıl halledileceğini anlatırım ama önce bana Peter McLeland'den gelen e-mail'i göndermen lazım çünkü ben işleri hallettikten sonra bendeki kopyasını sildim (Ural dosyaları sana gönderemememin sebebi de bu). İçinden gerekli gördüklerimi de bir arşive koymuşum ama o arşivin içindekiler mail'le ne kadar uyuşuyor bilmiyorum.
Yani ben elimdekine göre anlatırım, sizde farklı bişeyler çıkar vs. karışıklık olur.
Ural sana cevap gelmemesinin muhtemel sebebi mail adresinin yahoo'dan olmasıdır. Orjinal yazıda şu geçiyor: "Yeah...I forgot...NO hotmail addresses please. They just don't work for şis sort of şing." Yahoo da hotmail'le aynı ayarda olduğundan cevap yazmadı heralde.
Bu arada NAV gauge'i çalışmıyor, onu şimdiden söyliyim. Ayrıca DF'in yeni 737'si iki-üç aya kadar çıkar sanırım: "Due sometime during spring 2004, şe new product lines..." Panel zaten muhteşem, umarım bu sefer modeli de güzel yaparlar çünkü orjinal model çok kötüydü.

http://www.mw.tum.de
Yani ben elimdekine göre anlatırım, sizde farklı bişeyler çıkar vs. karışıklık olur.
Ural sana cevap gelmemesinin muhtemel sebebi mail adresinin yahoo'dan olmasıdır. Orjinal yazıda şu geçiyor: "Yeah...I forgot...NO hotmail addresses please. They just don't work for şis sort of şing." Yahoo da hotmail'le aynı ayarda olduğundan cevap yazmadı heralde.
Bu arada NAV gauge'i çalışmıyor, onu şimdiden söyliyim. Ayrıca DF'in yeni 737'si iki-üç aya kadar çıkar sanırım: "Due sometime during spring 2004, şe new product lines..." Panel zaten muhteşem, umarım bu sefer modeli de güzel yaparlar çünkü orjinal model çok kötüydü.

http://www.mw.tum.de
-
- Junior Member
Kaptan ok.. ben maillerime bakayım ve göndereyim bu arada Ural Kaptan sanada yollarım senin işinde hallolur..
selamlar,
İyi Uçuşlar,
Koray KORU
TK720
selamlar,
İyi Uçuşlar,
Koray KORU
TK720