FSUIPC hata.

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
emreeris

Merhabalar;
FSUIPC 2.95 yüklü Bugün Flight recorderi açtım login olurken "FSUIPC version has expired" diye uyarı verip bir web sayfasına yönlendirme yaptı. 3 ve üzeri versyonlarda da register ol para ver yoksa kullanamazsın diyor nasıl çözülece?i hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim

EER
THY7
VIP Member
VIP Member
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296
City: Istanbul

Parasız olan en son versiyonu yani 2.975 i bulmanız gerekiyor kaptan.
İlgili linki bulup koymaya çalışıcam.

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
Levent YILMAZ
Junior Member
Junior Member

Selamlar.
Aşağıdaki linke gidersen orada detaylı bilgi ve şifre var.
http://www.dutchflightnetwork.nl/DFN%20 ... 202002.pdf
şifre sadece squawkbox içindir.
Sevgiler
Levent YILMAZ

Mavi Göklerde Buluşmak Üzere.....
drumex
Average User
Average User

Levent bey döküman Dutch olduğu için pek bişey anlayamadım ama belli ki FSUIPC 3 için yazılmış. Ancak biz 2.975'ten bahsediyoruz. Çünkü orda bahsedilen squawkbox "şifre"si FSUIPC 3'ten itibaren geçerli olan "accredited" program hadisesiyle ilgili.

FSUIPC'nin register edilmediğini varsayalım. Bazı ek programlar FSUIPC'nin IPC arayüzünü, yani InterProcessCommunicaiton, yani programlar arası iletişim arayüzünü kullanmak istediklerinde, FSUIPC bu programın accredited olup olmadığına bakar, eğer öyleyse bu işleme izin verir.

FSUIPC'niz register edilmemiş olsa da bazı programlara FSUIPC'yi kullanma hakkı tanınmıştır. Gerekli program ismi ve kodu girilerek FSUIPC'ye bu programlar tanıtılır. Böylece FSUIPC kendisi ile bu programlar arasındaki iletişime izin verir. İşte bu programlara accredited denir.

Selçuk - http://www.mw.tum.de
Levent YILMAZ
Junior Member
Junior Member

Selamlar.
Selçuk bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..
Dediğiniz doğru ben de squawkbox,flight Recorder ve servinfo için bu şifreleri kullanıyorum.
Sevgiler

Mavi Göklerde Buluşmak Üzere.....
emreeris

Yardımlarınız için teşekkürler. FSUIPC ve Flight recorder için bilgisayar tarihini 1 sene önceye alıp kurulum yaptım ve ikiside çalıştı..
Herkese iyi uçuşlar..

EER
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”