Turkish Virtual’de Nobet Degisimi

General discussion room for virtual pilots.
Post Reply
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Bir vedayi yazmak hic kolay degil.

2008 yiliyla birlikte bu ailenin bir parcasi oldum. 2013'te Turkish Virtual'in yonetimini devraldigimizda, nereye varacagimizi tam olarak bilmiyorduk belki ama bir hayalimiz vardi: bu toplulugu daha guzel, daha anlamli bir yere tasimak. O gunden bugune, bu hayalin pesinden hic durmadan kostuk. Bazen sevindik, bazen uzulduk, ama her kosulda gece gunduz demeden emek verdik. Bu ailenin bir parcasi olmak, benim icin her zaman buyuk bir gurur kaynagi oldu.

Ama zamanla insanin ic sesi yavasca konusmaya basliyor. Bir suredir kendi icimde, artik durmam gerektigini, biraz geriden bakmanin vaktinin geldigini hissediyordum. Bu yuzden, Turkish Virtual’i guvenle teslim edebilecegim bir ismi aradim. Kalbim hep en basa, yillar once bu yolu birlikte yurumeye basladigimiz Yalcin Keser’e dondu. Kendisine gonderttigim teklifimi kabul etti ve ben de artik gonul rahatligiyla bu emaneti ona birakiyorum.

13 yil kisa bir zaman degil. Bu sure icinde sayisiz animiz oldu, Bahadir'la birlikte nice geceyi sabahlara kadar calisarak gecirdik. Aldigimiz her karar, yazdigimiz her satir arkasinda ciddi bir emek ve dusunce vardi. Tum bunlari sadece bu topluluk daha guzel bir yer olsun diye yaptik. Belki her zaman herkesin beklentisini karsilayamadim ya da herkesi mutlu edemedim, ama Turkish Virtual adina attigim her adimda hep kalbimi koydum.

Simdi artik yonetim koltugundan ayriliyorum. Bu ayin 21'den sonra yetkilerimi ve Turkish Virtual'i devredecegim. Ama bu bir veda degil aslinda. Ben hala buradayim. Sade bir pilot olarak ucmaya, sanal gokyuzunu sizinle paylasmaya devam edecegim. Gerektiginde destegimi de her zaman vermeye hazirim. Turkish Virtual’in yeni doneminde, Bahadir ve Yalcin’in cok guzel isler basaracagina yurekten inaniyorum.

Guzel gunler yasadik, guzel insanlar tanidim. Bu yillar boyunca bana kattiginiz her sey icin her birinize ayri ayri tesekkur ederim.

Sevgi ve saygilarimla,
Erhan M ARTUC
Erhan M. Artuc
THY3066
Senior Member
Senior Member
Name: Sebahattin PEKEL
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898
City: Karlsruhe

Erhan Abi,
emeğine sağlık, bize harcadığın değerli Vaktini. VA senin ve diğer Yöneten Hocalarıma teşekkür borçluyuz. Ben ilk günümü hatırlıyorum VA ve ATC durma noktasında idi. Hatta saatlerce geçirdiğimiz Aksamlarimiz bile oldu. Muhabbetine doyum olmaz idi. Yeri geldi kötü günlerde dertleşimler, yeri geldi güzel günlerde gülüşümler paylaşıldı. Benim için özel bir Abimsin.

Yalçın Abime de teşekkürler ve başarılar dilerim.

Sevgiler
THY3990
Average User
Average User
Name: Enis YENIBAYRAK
PID: 3990
Vatsim ID: 1118021
City: Istanbul

Erhan Abi,

2009’dan beri bu gökyüzünde yan yana uçuyoruz. Senin liderliğinde Turkish Virtual hepimiz için sadece bir platform değil, kocaman bir aile oldu.
Emeklerin, sabrın ve bizlere kattığın her şey için gönülden teşekkürler.

Yolun hep açık olsun, rüzgarın arkandan essin. ✈️
THY3817
Senior Member
Senior Member
Name: Fatih Çevik
PID: 3817
Vatsim ID: 1104588

Sevgili Erhan abi,
Emeğin ve desteklerin için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu aile için çok ama çok değerlisin güzel insan. Yalçın abi sana da şimdiden başarılar dilerim. Gökyüzünde buluşmak ümidiyle.
Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
THY4398
Rookie
Rookie
Name: Okan Ergöknil
PID: 4398
Vatsim ID: 1451991
City: Lefkoşa

Sevgili Erhan Abi,

2001’den bu yana aynı gökyüzünde, aynı tutkunun peşinden koşmak, senin gibi değerli bir insanla yol arkadaşlığı yapmak benim için büyük bir şanstı. Beraber geçirdiğimiz sayısız güzel gün, paylaştığımız anılar ve yaşadığımız heyecanlar, hafızamda daima en özel yerini koruyacak.

Senin liderliğin, vizyonun ve insanlığın, Turkish Virtual’ı sadece bir sanal havacılık topluluğu olmaktan çıkarıp gerçek bir aileye dönüştürdü. Hepimiz senin rehberliğinde hem öğrendik hem de birbirimize kenetlendik.

Bu veda, aslında sadece bir görev değişimi… Biliyorum ki yollarımız yine kesişecek. Gökyüzü bizim ortak buluşma noktamız, rotalarımız bir şekilde yeniden birleşecek.

Her şey için gönülden teşekkür ederim. Gökyüzünde yeniden görüşmek dileğiyle… Sağlıcakla, huzurla ve sevgiyle kal.
Okan ERGÖKNİL
Check Captain
Discord Server Admin
Youtube Editor
Airways Images Editor
Image
THY3716
Legend
Legend
Name: Bahadir ALKES
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Sevgili Erhan Abi,

2013 yılından beri seninle ve Yalçın hocamla bilfiil gece gündüz demeden, canla başla birlikte çalıştık. Ciddi anlamda büyük işler başardığımızı düşünüyorum. Bir anda kucağımızda bulduğumuz ve nasıl çalıştığı hakkında en küçük bir fikrimizin dahi olmadığı kocaman bir web sayfası ile karmakarışık bir FDR programını bugünkü haline getirebilmek için gerçekten çok emek harcadık. Her saniyesinden çok keyif aldığım bu sürecin sonuna gelmiş olmak açıkçası benim açımdan acı verici. Yalçın hocamla beraber elimizden geldiğince sitemizi yaşatmaya çve desteğinizi her zaman yanımızda hissedeceğime emin olabilirsiniz. Yolunuz, bahtınız açık olsun.
Lead me, follow me or get out of my way !
Post Reply

Return to “Cockpit”