Selamlar
Arkadaşlar benim simülatörde tayyarelerin sol spoilers.i tam olarak kapanmamakta.Böyle bir sorun yaşayıp çözen veya bu sorunu nasıl giderebilecegime ilişkin fikri olan varsa çok memnun olurum.?imdiden teşekkürler.
Hurricane
Ysmail ÖZGÜVEN
6503
spoilers sorunu
Sağolasın Deniz
Ancak benim Fs2k2 tam 13GB F2k2.yi yeniden yüklesem diger ekleri yüklemek ve bazı ayarları yapmak birkaç günümü alacak o nedenle yeniden yükleme dışında bir çözüm bulmam gerekiyor.Bu haliyle bırak uçmayı taxi yapmak bile bir işkence.
Sevgiyle kal
Hurricane
İsmail ÖZGÜVEN
Ancak benim Fs2k2 tam 13GB F2k2.yi yeniden yüklesem diger ekleri yüklemek ve bazı ayarları yapmak birkaç günümü alacak o nedenle yeniden yükleme dışında bir çözüm bulmam gerekiyor.Bu haliyle bırak uçmayı taxi yapmak bile bir işkence.
Sevgiyle kal
Hurricane
İsmail ÖZGÜVEN
Anlattiklariniza bakilirsa joystick ayarlarinizda bir sorun var. Sanirim joystick notr durumda asiri sol kumanda halinde kalmis. Yeniden 'calibrate' edin. Bunu windows'un control panel -> game controller fonksiyonuyla, ya da dogrudan FS'de options-> settings'den (oralarda bir yerde 'controller assignment'la ilgili bi seyler olucak)yapabilirsiniz.
Kolay gelsin
Deniz Özhan
TK206
Kolay gelsin
Deniz Özhan
TK206
'controller assignment' ayarlarını reset defaults yaparak ilk ayarlara dönüyorum ama nafile,ben CH products Sim Yoke ve Pro Pedals kullanıyorum bunları kaldırdım sonra yine yükledim,ayarlarıyla oynadım ama sorun çözülmedi.
HURRICANE
İsmail ÖZGÜVEN
HURRICANE
İsmail ÖZGÜVEN
-
- Newbie
Ismail abi, bende'de ayni sorunlar vardi, deniz ozhan'in dedigi gibi calibrate yapman lazim, ben yaptiktan sonra o sorun kalkmisti...
TK246/TK247[^]
YAVUZ UGUR
TK246/TK247[^]
YAVUZ UGUR