spoilers sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
hurricane
Newbie
Newbie

Selamlar

Arkadaşlar benim simülatörde tayyarelerin sol spoilers.i tam olarak kapanmamakta.Böyle bir sorun yaşayıp çözen veya bu sorunu nasıl giderebilecegime ilişkin fikri olan varsa çok memnun olurum.?imdiden teşekkürler.
Hurricane
Ysmail ÖZGÜVEN

6503
THY133
VIP Member
VIP Member
Name: Deniz İrez
PID: 133

Abi bence uçakta bir bug olabilir yeniden download etmeni tavsiye ederim sana ...

Kendine iyi bak ...

TK133 - TRVACC
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
hurricane
Newbie
Newbie

Sağolasın Deniz
Ancak benim Fs2k2 tam 13GB F2k2.yi yeniden yüklesem diger ekleri yüklemek ve bazı ayarları yapmak birkaç günümü alacak o nedenle yeniden yükleme dışında bir çözüm bulmam gerekiyor.Bu haliyle bırak uçmayı taxi yapmak bile bir işkence.
Sevgiyle kal

Hurricane
İsmail ÖZGÜVEN
deniz
Junior Member
Junior Member

Anlattiklariniza bakilirsa joystick ayarlarinizda bir sorun var. Sanirim joystick notr durumda asiri sol kumanda halinde kalmis. Yeniden 'calibrate' edin. Bunu windows'un control panel -> game controller fonksiyonuyla, ya da dogrudan FS'de options-> settings'den (oralarda bir yerde 'controller assignment'la ilgili bi seyler olucak)yapabilirsiniz.

Kolay gelsin

Deniz Özhan
TK206
hurricane
Newbie
Newbie

'controller assignment' ayarlarını reset defaults yaparak ilk ayarlara dönüyorum ama nafile,ben CH products Sim Yoke ve Pro Pedals kullanıyorum bunları kaldırdım sonra yine yükledim,ayarlarıyla oynadım ama sorun çözülmedi.

HURRICANE
İsmail ÖZGÜVEN
yavuz_ugur
Newbie
Newbie

Ismail abi, bende'de ayni sorunlar vardi, deniz ozhan'in dedigi gibi calibrate yapman lazim, ben yaptiktan sonra o sorun kalkmisti...

TK246/TK247[^]

YAVUZ UGUR
deniz
Junior Member
Junior Member

Flight simulator menulerinden Options-> controls-> calibrate joystick-> cikan ekrandan "properties" -> settings bolumunden "calibrate" ondan sonra da ekranda cikan komutlari takip edin.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”