sınav sorunu

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
ulusoycan
Newbie
Newbie
Name: Mehmet can ULUSOY
PID: 4342

Oncelikle merhaba,

Problemimi tech@flythy.org a attığım mailde de belirttim ama cevap alamayınca bu yola basvurmak istedim. PID: 4342 su an itibariyle 40.86 seniority ve 25.18 saatlik uçuşumla F/O sınavı almam gerekiyordu. Ancak hala sınav alamadım lutfen birileri yardımcı olsun

M.Can ULUSOY
THY3716
Legend
Legend
Name: Bahadir ALKES
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118
City: Istanbul

Sevgili teknik ekibimiz;

Mehmet Can kardeşimizin sorunu gerçekten ilginç. Herhangi bir sınavdan 3 kere kalma gibi bir durum söz konusu değil. Hiç sınava girememiş zira 30 seniority puanı geçmesine rağmen "you have an exam" ikazı alamıyormuş. Check ride a yetişmeye çalışıyor arkadaşımız. Çok yakın bir gelecekte gerçek pilot olarak uçma yolunda hızla ilerleyen bu kardeşimize bir yardımcı olsak?
Lead me, follow me or get out of my way !
THY3249
Junior Member
Junior Member
Name: Mahmut Adnan OZDEMIR
PID: 3249
Vatsim ID: 1056034
City: Antalya

Mehmet Can Ulusoy kardeşimiz gibi hobisini yaşamı boyunca gerçeğe dönüştürecek arkadaşlara, hem yöneticiler hemde uzun süre uçan tüm va pilotlarımızın yardımcı olmaları bu pozisyondaki arkadaşlarımıza daha çok motivasyon ve azim katacaktır.
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091
City: Istanbul

Olacağız, olacağız, herkese yardımcı olacağız.
Zaten bu topic'i (http://www.flythy.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=7889) de onun için açtık. Pazar gününe kadar problem yaşayan arkaşlarımız için PID ve Seniority şeklinde yalın bir liste oluşturabilirsek, kayıtlar incelenecek, hak kazanılan sınavlar ve geçmişte 3 kere üst üste başarız olunmuş sınavlar da dahil olmak üzere yeni sınav haklarını tanımlayacağız.
FlyTHY IT Manager
Post Reply

Return to “Training Lounge”