Turkish Airlines Barcelona
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Kanat altını modifiye etmiştim. Demekki setup ı hazırlarken atladım eklemeyi pakete.
Uyarı için teşekkürler.
Singapur'un 777'lerinden biri. THY nin MARMARA'sı kadar iyi olmasada rahat ve keyifli bir uzun uçuş yaşadım.

Yılan çiftliğinde, bir anlık gaflet sonrası, eğitmenin oyununa geldim ve bu yavruyu omuzlarımda buldum
Tebessüm ederken çekilmiş son kare. Sonrasında iki bakıcı bacağıma dolanmış arkadaşı bırakana kadar bayağı bir çekiştirdiler ...

Döndüğümde stüdyoya eklerim güzel karelerden seçmeler ...
Uyarı için teşekkürler.
Singapur'un 777'lerinden biri. THY nin MARMARA'sı kadar iyi olmasada rahat ve keyifli bir uzun uçuş yaşadım.

Yılan çiftliğinde, bir anlık gaflet sonrası, eğitmenin oyununa geldim ve bu yavruyu omuzlarımda buldum

Döndüğümde stüdyoya eklerim güzel karelerden seçmeler ...
FlyTHY IT Manager
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Yahu bu bizim Teknik Patronu oralara yalnız yollamasamıydık nedir?
Baksanıza yılanlara boğdurtuyormuş kendisini.
Derhal FlyTHY Security kurulması lazım

Baksanıza yılanlara boğdurtuyormuş kendisini.
Derhal FlyTHY Security kurulması lazım

Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Ilkercim,
Sadece yilanli fotolari koyma, muhtemelen boynuna sarilan baska yaratiklarda olmustur!! onlardan da koy araya. :twisted:
Not: Helal olsun bu arada o yilan benim boynuma dolansa oracikta olurdum valla.
Sadece yilanli fotolari koyma, muhtemelen boynuna sarilan baska yaratiklarda olmustur!! onlardan da koy araya. :twisted:
Not: Helal olsun bu arada o yilan benim boynuma dolansa oracikta olurdum valla.

-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Kemal Abi anladım, sen uzakdoğu ejderhalarından bahsediyorsun ama onların resimlerini halka açık yerlerde post etmem sakıncalı olur, RTUK den geçmez 
Hadi acık havacılık içeren küçük bir anektod gelmeden hemen önce ...
Şu aşağıdaki serçe kuşu gösterisini bitiriyor. Hmmm, net çekememişim uzak kaldı cinsi anlaşılmıyor değil mi?

Neyse runway heading 15metre yükseldikten sonra, arkadaş soldan dönüşle, DMW (delimawi) VOR 060 radialine gayet güzel oturuyor.

Son 2metre DME de göz teması sağlanıyor ve DMW nin VOR olmadığı anlaşılıyor. TCAS bağırıyor, CLIMB CLIMB ....

Bu junglelarda bol bol VFR uçmuş olan arkadaş atik bir hareketle sağdan dönüşle çarpışmayı önlemeye çalışıyor ama nafile .... Dikkatli bakın iniş takımları (pençeler) kapalı, yoksa sanırım alnımda açıklaması zor ! pençe izleriyle dönüyor olacaktım. Ha o sahnede yüzlerce kişi varken nasıl beni buldu bu serçe kuşu onu hiç anlamadım ... (Dönünce milli piyango bileti alacağım
)

Hadi acık havacılık içeren küçük bir anektod gelmeden hemen önce ...
Şu aşağıdaki serçe kuşu gösterisini bitiriyor. Hmmm, net çekememişim uzak kaldı cinsi anlaşılmıyor değil mi?

Neyse runway heading 15metre yükseldikten sonra, arkadaş soldan dönüşle, DMW (delimawi) VOR 060 radialine gayet güzel oturuyor.

Son 2metre DME de göz teması sağlanıyor ve DMW nin VOR olmadığı anlaşılıyor. TCAS bağırıyor, CLIMB CLIMB ....

Bu junglelarda bol bol VFR uçmuş olan arkadaş atik bir hareketle sağdan dönüşle çarpışmayı önlemeye çalışıyor ama nafile .... Dikkatli bakın iniş takımları (pençeler) kapalı, yoksa sanırım alnımda açıklaması zor ! pençe izleriyle dönüyor olacaktım. Ha o sahnede yüzlerce kişi varken nasıl beni buldu bu serçe kuşu onu hiç anlamadım ... (Dönünce milli piyango bileti alacağım

FlyTHY IT Manager
-
- Rookie
- Name: Kaan UZUNSOY
- PID: 1472
İlker Kaptanım ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.