Active Sky X ve FSinn Problemi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
bbugday
Junior Member
Junior Member
Name: Burak Buğday
PID: 2175

Herkese selamlar,
Active Sky X'in verdiği weatherı FSinn çalışıyorken FS algılamıyor FSinn'in yüklediği weatherı kullanıyor. FSinn'in yüklemiş olduğu weather ise yanlış olabiliyor mesela yüksek rüzgarı yanlış alıyor. Uçtuğum bölgede örneğin 85nm wind varsa bunu almıyor ve rüzgarsız havada uçuyorum dolayısıyla hızım diğer trafiklerden daha hızlı olabiliyor. FSinn açıkken FS'in real world weahterı da algılanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı?

Saygılar,
Burak BUĞDAY
THY2175
bbugday
Junior Member
Junior Member

Bu arada FSinn'in hava durumunu kapatıp FSX'in kendi reall world weahterını yükledim yine olmadı FSinn'in weatherını almaya devam etti ASX'ten bahsetmiyorum bile zira onun weatherı FSinn açıkken hiçbir şekilde FS'e yansımıyor

Saygılar,
Burak BUĞDAY
THY2175
THY1592
VIP Member
VIP Member
Name: Erman PILICOGLU
PID: 1592
Vatsim ID: 965504
City: Ankara

Sn.BUĞDAY,
AS ile FSInn birlikte kullanacaksanız ve AS hava şartlarında gitmek istiyorsanız... AS açmadan FSInn control panelden havayı CAVOK yapın sonra AS çalıştırın böyle bir deneyin...
Saygılarımla

Image
bbugday
Junior Member
Junior Member

SN. Piliçoğlu,
Yardımınız için teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde yaptım ve sorun ortadan kalktı.

Saygılar,
Burak BUĞDAY
THY2175
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”