LTBA-EDDT ucusum icin yakıt programını calıstırdım.sag kanat %100 sol kanat %100 merkezde %25 verdi bu sartlarda yakıtımı aynen doldurdum.ucusum bittibaktım recorder 60 puan kırmıs.Dondum yakıtıma bakayım diye sasırdım cunku tum yakıt tankları %100 dolu.Acaba klavyedeki herhengi bir tus yakıt dolumu ile ilgili olabilirmi?
Saygılarımla,
Mahmut Adnan Özdemir
FLYTHY.ORG PİD3249
ANTALYA-1965
Yakıt sorunu
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
EDDT' de yakıt dolum pompasının yakınına parketmişsiniz belli ki
Meydanların yakıt dolum alanlarına parkedilince tanklar fulleniyor bilginize.
Selçuk Poyraz
FlyTHY, PID157
Kocaeli, 1971
Virtual A3xx Instrument Rating

Selçuk Poyraz
FlyTHY, PID157
Kocaeli, 1971
Virtual A3xx Instrument Rating

- THY3249
- Junior Member
- Name: Mahmut Adnan OZDEMIR
- PID: 3249
- Vatsim ID: 1056034
- City: Antalya
Evet Selcuk bey,aynen dediginiz gibi oldu.Cunku yakitimda sorunum cikmasin derken en yakin yere park edeyim dusuncesiyle bilmeyerek oraya parketmişim.Aydinlattiginiz icin tesekkur ederim.
Saygilarimla,
M.Adnan Özdemir
FLYTHY PİD3249
ANTALYA-1965
Saygilarimla,
M.Adnan Özdemir
FLYTHY PİD3249
ANTALYA-1965
-
- Junior Member
- Name: Murat Okay
- PID: 1571
Ben Van meydanından kalkışta sırf bu yüzden 2 kere problem yaşamıştım. Pushback sonrası taxiden evvel parking brake on yapınca, e apron da küçük tabi yakıt pompasından fazla uzaklaşamıyorsunuz, haberiniz olmadan tanklar full doluyor. Taxi ve takeoff öncesi yakıt miktarını tekrar kontrol etmek de aklıma gelmiyor tabi, cheklistte böyle bişey yok 
Velhasıl pist de kısa ve yüksek irtifada olunca birinde pist dışına çıkıp kırım olmuş, bir seferinde de tailstrike olmuştu. Şimdi Van'a gidersem en korktuğum yer pompanın orası
Sevgiler
Murat Okay
PID 1571

Velhasıl pist de kısa ve yüksek irtifada olunca birinde pist dışına çıkıp kırım olmuş, bir seferinde de tailstrike olmuştu. Şimdi Van'a gidersem en korktuğum yer pompanın orası

Sevgiler
Murat Okay
PID 1571