Flight Simulator X mi 2004 mu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Ahmet DERVIS
Newbie
Newbie
Name: Ahmet DERVIS
PID: 1241

Merhaba,

Uzun suredir ucmuyorum. Tekrar baslamaya calisiyorum. Bu surecte aklima takilan bir soruyu sizlere sormak istedim.

Vatsim ve FlyTHY ile yapilan ucuslarda hangi simulatoru tercih etmeli?
Flight Simulator X genel olarak artik yeterli mi? Yoksa 2004 ile bir sure daha devam etmek mi dogru? Elimde ikisi de var.

Elimde ki PMDG de FSX uyumlu degil gibi. Yenisi de cikmamis hala :)

Bir de FsInn mi Squawkbox mi diye soracagim. Normalde Squawkbox'i biliyorum. Ama FsInn de daha becerikli gorunuyor.

Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

--
Ahmet DERVIS
FlyTHY, PID: 1241
ahmet at dervis nokta net
THY066
VIP Member
VIP Member
Name: Kemal Tolu
PID: 66

Ahmet Bey,

Öncelikle hoşgeldiniz. Sordugunuz sorunun aslında tek bir cevabı yok. Kendi deneyimlerime göre yanıtlamaya calisacagim.

FS9 ile FSX arasındaki en önemli fark görsel ögelerin arttırılmış olması. Eger güclü bir makinanız varsa neden olmasın.

Bende ikiside kurulu, ancak FS9 ile ucmaya devam ediyorum. Hersey stabil ve oturmus durumda cünkü.Ucaklar scenery mesh falan..

FSX ile VATSIM'e baglanmayı en kolay Squawkbox'ın yeni sürümü ile yapabilirsiniz. Eger FSINN yeni bir sürüm cikarmadıysa son zamanlarda,beta versiyonları ile gene baglanmak mümkün. Ancak bazen işkenceye dönüyor Vista XP FSX derken.

Sonuc olarak, tekrardan baslarken önce FS 2004'ü kurun, orada paslarınızı atın bir [8D] sonra baktınız makine güclü FSX'e gecersiniz.

İyi ucuslar

Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
624

Kemal Hocam'a kesinlikle katılıyorum. Hoş geldiniz, ben de uzun süre ara verenlerdenim :) 2004 stabil, tekrar kurdum, zaten pss'i tekrar hatırlamaya çalışırken bir de FSX'le uğraşmayayım dedim. Squawk box da tanıdık. Sorunsuz ilk uçuşlarımı yaptım. Şimdi zaman buldukça FSX'i deneyeceğim. İyi uçuşlar.

A. Atamtürk
PID 624
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”