Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim arkadaslar....
http://www.youtube.com/watch?v=PvNONnci ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=-d21sIjC ... ed&search=
THY7246
Safak ERBIL
Beni bir sen anlamadın birde KULE
747 Takeoff Sunset Beach SXM St Maarten
- THY446
- Junior Member
- Name: Okhan Ucar
- PID: 477
- Vatsim ID: 843798
- City: Izmir
Sevgili ?afak kaptan; TNCM sanal havacıların çoğu için bir çok nedenden dolayı mabed niteliği taşır ve yine aynı sanal havacıların çoğunluğu göndermiş olduğun videoları daha önce bir şekilde izlemiştir. O nedenle gönderdiğin mesaja bakıp yorum yapmayan kitleye bence kızma. Ama yine de tekrar seyretmemi sağladığın için teşekkür ederim. Bazı görüntüler her zaman heyecan verici olabiliyor demek ki.
Okhan Uçar
Ankara
THY477

Okhan Uçar
Ankara
THY477

- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
?afak kaprtan,
Düşünüyorumda ne zaman FS de daha gerçekçi,binaları yolları ve trafiği gösterecek sceneryler hazırlanır?ve ne zaman t/o da şrottle yüklendiğimizde arkamızda pist üstünde yada yanında ağaçlarda yapraklar düşer?veya ne zaman landingte yağmuru veya kar birikintisini yararak ilerleri
Eminim yakında!
İşte o gün yandığımızın resmidir
?u anda bile zamanımızın çoğunu gündüzleri fs başında geçriyoruz!o zaman hiç kalkmayız zannedersem

Sevgilerimle
Adem BÜRCÜ THY1834
Düşünüyorumda ne zaman FS de daha gerçekçi,binaları yolları ve trafiği gösterecek sceneryler hazırlanır?ve ne zaman t/o da şrottle yüklendiğimizde arkamızda pist üstünde yada yanında ağaçlarda yapraklar düşer?veya ne zaman landingte yağmuru veya kar birikintisini yararak ilerleri
Eminim yakında!

?u anda bile zamanımızın çoğunu gündüzleri fs başında geçriyoruz!o zaman hiç kalkmayız zannedersem

Sevgilerimle
Adem BÜRCÜ THY1834
-
- Rookie
- Name: Cevat ADAPAZARLI
- PID: 2152
quote:Originally posted by harekat
quote:Originally posted by adem bürcü
?afak kaprtan,
Eminim yakında!

Sevgilerimle
Adem BÜRCÜ THY1834
Adem Abi cok haklisin her gecen gun daha fonksiyonel olmaya basliyor .Simdiden bu kadar vakit sarfediyorsak ilerisi daha da yogun olacaga benziyor.
CEVAT ADAPAZARLI
TK2152
quote:Originally posted by adem bürcü
?afak kaprtan,
Eminim yakında!

Sevgilerimle
Adem BÜRCÜ THY1834
Adem Abi cok haklisin her gecen gun daha fonksiyonel olmaya basliyor .Simdiden bu kadar vakit sarfediyorsak ilerisi daha da yogun olacaga benziyor.
CEVAT ADAPAZARLI
TK2152
-
- Average User
- Name: Safak ERBIL
- PID: 2246
Umarım bu guzel scenerylerde ortalama bir fiyat olan ekran kartlarında rahatlıkla kaldırabılır.Cunku dx10 artık nerdeyse bır bılgısayar fıyatında.Sonunda ne yapıp edıp bunu alıcam.Ama bıktırdılar artık.ekran kartı ıcın calısıyoruz sadece...
THY7246
Safak ERBIL
THY7246
Safak ERBIL
-
- Junior Member
şafakcığım zaten birkaç pilot biraraya gelsek bu işe harcadığımız parayla neredeyse bir cessna alacağız :-)
-
- Average User
- Name: Safak ERBIL
- PID: 2246
Murat hocam haklısınız valla.Sımdı ben artık para vermıyorum bu ıse.bırıktırmye basladım.Hepberaber bırıktırıp cıddı anlamda bı cessna alalım barı.en azından pıst bası onlıne olan nede taxı yolunda uzerımıze cıkan olur.rahat rahat bı 60 km ucar gelırız.
THY7246
Safak ERBIL
THY7246
Safak ERBIL
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Uçak alma hayalleri bir tarafa
iş yerinde boş zamanlarda bizim meslektaşlar arabam.com'da gezinirken; bana aviatorsale.com'da gezinmek bile yetiyor:D
Bir de onlara "Bu arabayı mı almayı düşünüyorsunuz? İyi ben de bu uçağı seçtim" deyip hayallerini alt üst ediyorum.[}:)]
TK656
Selim Bilgin

iş yerinde boş zamanlarda bizim meslektaşlar arabam.com'da gezinirken; bana aviatorsale.com'da gezinmek bile yetiyor:D
Bir de onlara "Bu arabayı mı almayı düşünüyorsunuz? İyi ben de bu uçağı seçtim" deyip hayallerini alt üst ediyorum.[}:)]
TK656
Selim Bilgin