747 Takeoff Sunset Beach SXM St Maarten

Have a video that you would like to show case amongst your fellow simming enthusiast? Here is the place you can do so.
Post Reply
THY2246
Average User
Average User
Name: Safak ERBIL
PID: 2246

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim arkadaslar....

http://www.youtube.com/watch?v=PvNONnci ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=-d21sIjC ... ed&search=

THY7246
Safak ERBIL

Beni bir sen anlamadın birde KULE
THY2246
Average User
Average User

birde 30 kişi bakıp yorum yazabilse.Türkiyede okur yazar seviyesi harbiden dusuk galıba.?

THY7246
Safak ERBIL

THY446
Junior Member
Junior Member
Name: Okhan Ucar
PID: 477
Vatsim ID: 843798
City: Izmir

Sevgili ?afak kaptan; TNCM sanal havacıların çoğu için bir çok nedenden dolayı mabed niteliği taşır ve yine aynı sanal havacıların çoğunluğu göndermiş olduğun videoları daha önce bir şekilde izlemiştir. O nedenle gönderdiğin mesaja bakıp yorum yapmayan kitleye bence kızma. Ama yine de tekrar seyretmemi sağladığın için teşekkür ederim. Bazı görüntüler her zaman heyecan verici olabiliyor demek ki.

Okhan Uçar
Ankara
THY477

Image
THY1834
VIP Member
VIP Member
Name: Adem BURCU
PID: 1834
Vatsim ID: 958269
City: Tekirdag

?afak kaprtan,

Düşünüyorumda ne zaman FS de daha gerçekçi,binaları yolları ve trafiği gösterecek sceneryler hazırlanır?ve ne zaman t/o da şrottle yüklendiğimizde arkamızda pist üstünde yada yanında ağaçlarda yapraklar düşer?veya ne zaman landingte yağmuru veya kar birikintisini yararak ilerleri

Eminim yakında!

İşte o gün yandığımızın resmidir :D

?u anda bile zamanımızın çoğunu gündüzleri fs başında geçriyoruz!o zaman hiç kalkmayız zannedersem :D :D :D

Sevgilerimle

Adem BÜRCÜ THY1834
harekat
Rookie
Rookie
Name: Cevat ADAPAZARLI
PID: 2152

quote:Originally posted by harekat

quote:Originally posted by adem bürcü

?afak kaprtan,

Düşünüyorumda ne zaman FS de daha gerçekçi,binaları yolları ve trafiği gösterecek sceneryler hazırlanır?ve ne zaman t/o da şrottle yüklendiğimizde arkamızda pist üstünde yada yanında ağaçlarda yapraklar düşer?veya ne zaman landingte yağmuru veya kar birikintisini yararak ilerleri

Eminim yakında!

İşte o gün yandığımızın resmidir :D

?u anda bile zamanımızın çoğunu gündüzleri fs başında geçriyoruz!o zaman hiç kalkmayız zannedersem :D :D :D

Sevgilerimle

Adem BÜRCÜ THY1834

Adem Abi cok haklisin her gecen gun daha fonksiyonel olmaya basliyor .Simdiden bu kadar vakit sarfediyorsak ilerisi daha da yogun olacaga benziyor.

CEVAT ADAPAZARLI
TK2152

THY2246
Average User
Average User

Umarım bu guzel scenerylerde ortalama bir fiyat olan ekran kartlarında rahatlıkla kaldırabılır.Cunku dx10 artık nerdeyse bır bılgısayar fıyatında.Sonunda ne yapıp edıp bunu alıcam.Ama bıktırdılar artık.ekran kartı ıcın calısıyoruz sadece...

THY7246
Safak ERBIL

Murat Kandemir
Junior Member
Junior Member

şafakcığım zaten birkaç pilot biraraya gelsek bu işe harcadığımız parayla neredeyse bir cessna alacağız :-)
THY2246
Average User
Average User

Murat hocam haklısınız valla.Sımdı ben artık para vermıyorum bu ıse.bırıktırmye basladım.Hepberaber bırıktırıp cıddı anlamda bı cessna alalım barı.en azından pıst bası onlıne olan nede taxı yolunda uzerımıze cıkan olur.rahat rahat bı 60 km ucar gelırız.

THY7246
Safak ERBIL

THY656
VIP Member
VIP Member
Name: Selim BILGIN
PID: 656
Vatsim ID: 853361
City: Aydin

Uçak alma hayalleri bir tarafa
iş yerinde boş zamanlarda bizim meslektaşlar arabam.com'da gezinirken; bana aviatorsale.com'da gezinmek bile yetiyor:D
Bir de onlara "Bu arabayı mı almayı düşünüyorsunuz? İyi ben de bu uçağı seçtim" deyip hayallerini alt üst ediyorum.[}:)]

TK656
Selim Bilgin

Image
Post Reply

Return to “Aviation and Flight Sim Videos”