Arkadaşlar, yazın başlangıcında bir buluşma düzenlemeye ne dersiniz?:).. Üniversitelerin de tatil olması nedeniyle ço?u arkadaşımız Yzmire dönmüş durumda bundan dolayı katılımın yüksek olaca?ı kanısındayım.. Ben ve Cansın buluşma tarihi ve yeri olarak ÖSS den sonraki hafta 23 Haziran Cuma akşamı saat 8 de Alsancak taki EKO da buluşmayı öneriyoruz.. Sizin de önerilerinizi bekliyoruz.. Yzmirli bütün Sanal havacıları buluşmaya bekliyoruz:):)..
Batu Demir
TK410
İzmir Grubu hadi Bulusmaya :)
Evet bence kalabalık olacağız gibi gelio [:I] İzmirliler hani nerdesiniz? Tüm Pilot Arkadaşlar kapımız sizlere de açık [;)]

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
-
- Newbie
ben de gelirim 
THY1279 EmirhanIzmir

THY1279 EmirhanIzmir

- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Daha anaca 4 kişi mi toplanabildik[:(].. Koskoca İzmirde mutlaka 4 kişiden fazlayızdır:).. Hadi ama şöyle kalabalık bi toplantı yapalım [;)]...
Nedim kaptanım gerekirse onu da takarıs yakamıza birbirimizi bulmak için:D[:p]
Katılımın daha fazla olması dileğiyle..
Batu Demir
TK410
Nedim kaptanım gerekirse onu da takarıs yakamıza birbirimizi bulmak için:D[:p]

Katılımın daha fazla olması dileğiyle..
Batu Demir
TK410
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
quote:Originally posted by nedimturbil
Kaptanlar gerçekten bir masa rezervasyonu yada başka bir çözüm yolu üretelim derim.(Hem bu ara izmirde kırmızı güller çok ucuza gidiyor!...)
Ben ve Rüştü EROLCAY Kaptan birde katılırsa Altan kaptan var 3 kişiyiz saygılarımla.Görüşmek dileğiyle.
Nedim kaptanım, buluşma yeri ve zamanı olarak herkes mutabık olursa ve kaç kişi geleceği kabaca belli olunca masa rezervasyonu için buluşulcak yer ile konuşuruz.
Gelecek olanlar buraya yazarsa kaç kişi olacağımızı biliriz. 6 kişi olduk bile:)..
Emniyetli Uçuşlar
Batu Demir
TK410
Kaptanlar gerçekten bir masa rezervasyonu yada başka bir çözüm yolu üretelim derim.(Hem bu ara izmirde kırmızı güller çok ucuza gidiyor!...)
Ben ve Rüştü EROLCAY Kaptan birde katılırsa Altan kaptan var 3 kişiyiz saygılarımla.Görüşmek dileğiyle.
Nedim kaptanım, buluşma yeri ve zamanı olarak herkes mutabık olursa ve kaç kişi geleceği kabaca belli olunca masa rezervasyonu için buluşulcak yer ile konuşuruz.
Gelecek olanlar buraya yazarsa kaç kişi olacağımızı biliriz. 6 kişi olduk bile:)..
Emniyetli Uçuşlar
Batu Demir
TK410
Sevgili İzmirli dostlar
Benimde uzun zamandır aklımda olan birşeydi İzmire gidip çok özlediğim Uğur'u Selim'i
Hayri'yi görmek.Bu toplantıyı şöyle herkese uygun bir zamanda yapsanız bende burdan
birkaç kişiyi ayartsam (adamların her dakikaları dolu ama [8D]).Hem eski dostları
görürüz hemde yeni arkadaşlarla tanışırız,şöyle felekten bir c.tesi pazar yani,nasıl
güzel olmazmı.[;)]
Erol Haçıroğlu
TK 547
Benimde uzun zamandır aklımda olan birşeydi İzmire gidip çok özlediğim Uğur'u Selim'i
Hayri'yi görmek.Bu toplantıyı şöyle herkese uygun bir zamanda yapsanız bende burdan
birkaç kişiyi ayartsam (adamların her dakikaları dolu ama [8D]).Hem eski dostları
görürüz hemde yeni arkadaşlarla tanışırız,şöyle felekten bir c.tesi pazar yani,nasıl
güzel olmazmı.[;)]
Erol Haçıroğlu
TK 547
Erol Abi Selamlar,
We are wiş you sir
Sadece ne zaman geleceginiz belli olsun yeterli... O zaman hep beraber felekten bir haftasonu geçiririz 

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
We are wiş you sir

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
Selamlar Yeniden,
Cumartesi günü olucaksa eğer " Topçu " 'nun Yeri bence güzel... Saati herkese uyacak bir şekilde kararlaştıralım... ?imdiden görüşmek üzere...

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
Cumartesi günü olucaksa eğer " Topçu " 'nun Yeri bence güzel... Saati herkese uyacak bir şekilde kararlaştıralım... ?imdiden görüşmek üzere...

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
yahu napıcaksınız Topcu'da? kalabalık olur, çoluk çocuk, insanlar masa yetmez, yanyana konmaz bir yer
şaka yapıyorum:)keyfiniz bilir tabii, Topçu diyince izmir seyahatlarım ve konak'da topçu'daki öğlen yemeklerim aklıma geldi:)galiba karşıyakada da yeri var değilmi, yanlışmı hatırlıyorum?
Hakan737Guven

Hakan737Guven
Selam
Hakan hocam ufaktan oltaya takılıyormuşsun gibi his var içimde.Yani ne biliyim canın
çekmiş gibi.
Arkadaşlar bu olay tabii hemen olmaz yani bu c.tesi imkansız.31 haziran veya daha
sonraki haftasonu daha uygun sanırım ama sizide bağlamış olmayalım.Gürhan hoca kesin
gelirim dedi bende yarın aslen denizci olup kendini pilot sanan arkadaşla, köpekten
korkan arkadaşı arayacağım.Aslında müsait olursa Serdar hoca bile bir sürpriz yapabilir.
Bu arada İzmirli dinazor arkadaşlardan hala bir ses soluk çıkmadı kırılıyorum valla.
Hayriiiiii, Seliiiim yaşıyomusunuz beyler hayattamısınız[}:)]
Gönülden sevgiler
Erol Haçıroğlu
TK547
Hakan hocam ufaktan oltaya takılıyormuşsun gibi his var içimde.Yani ne biliyim canın
çekmiş gibi.
Arkadaşlar bu olay tabii hemen olmaz yani bu c.tesi imkansız.31 haziran veya daha
sonraki haftasonu daha uygun sanırım ama sizide bağlamış olmayalım.Gürhan hoca kesin
gelirim dedi bende yarın aslen denizci olup kendini pilot sanan arkadaşla, köpekten
korkan arkadaşı arayacağım.Aslında müsait olursa Serdar hoca bile bir sürpriz yapabilir.
Bu arada İzmirli dinazor arkadaşlardan hala bir ses soluk çıkmadı kırılıyorum valla.
Hayriiiiii, Seliiiim yaşıyomusunuz beyler hayattamısınız[}:)]
Gönülden sevgiler
Erol Haçıroğlu
TK547
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Erol
bu bulusma yazısını ne zamandır ic gecirerek izliyorum.nedeni ise halen yasadığım yer olan Kuşadası'da ve çalıştığım yerde tek başımayım ve buranın yaz yoğunluğunda işi bırakamıyorum.Ama senin organize edeceğin İstanbul grubunun katılımı tabi ki beni de situmule etti.Dediğin tarihlerde bir cmt akşamı katılmaya çalışırım.Hele "aslen denizci olup kendini pilot sanan arkadaşla, köpekten korkan" arkadaşlarımızda gelirse tadından yenmez:D
Ayrıca İzmir'de camiaya yeni katılan arkadaşları da tanımak isterim tabi.(Aslında bu operasyon Kuşadası'nda da yapılabilir.)
İzmir'in cemiyet hayatının yakın siması Hayri'de bunu kaçırmaz sanırım .Uğur Uzgan kardeşim de bizi hizaya sokar artık.Can Hurel'den hiç umudum yok ama ben baskı yaparım.
sevgiler
Selim Bilgin
TK656

bu bulusma yazısını ne zamandır ic gecirerek izliyorum.nedeni ise halen yasadığım yer olan Kuşadası'da ve çalıştığım yerde tek başımayım ve buranın yaz yoğunluğunda işi bırakamıyorum.Ama senin organize edeceğin İstanbul grubunun katılımı tabi ki beni de situmule etti.Dediğin tarihlerde bir cmt akşamı katılmaya çalışırım.Hele "aslen denizci olup kendini pilot sanan arkadaşla, köpekten korkan" arkadaşlarımızda gelirse tadından yenmez:D
Ayrıca İzmir'de camiaya yeni katılan arkadaşları da tanımak isterim tabi.(Aslında bu operasyon Kuşadası'nda da yapılabilir.)
İzmir'in cemiyet hayatının yakın siması Hayri'de bunu kaçırmaz sanırım .Uğur Uzgan kardeşim de bizi hizaya sokar artık.Can Hurel'den hiç umudum yok ama ben baskı yaparım.
sevgiler
Selim Bilgin
TK656

Selam
Sürekli söylerdik "siz de İzmir'e gelin" diye. ?imdi gerçek olabileceğini görmek çok sevindirici.
10 Temmuz haftası hariç her hafta sonu benim için uygun.
Tarih vermek gerekirse 01.Temmuz iyi olur. Sanırım hava da güzel olacaktır.
Tüm dostları dört gözle bekliyoruz.
Sevgiler.
Uğur Uzgan
TRVACC
Sürekli söylerdik "siz de İzmir'e gelin" diye. ?imdi gerçek olabileceğini görmek çok sevindirici.
10 Temmuz haftası hariç her hafta sonu benim için uygun.
Tarih vermek gerekirse 01.Temmuz iyi olur. Sanırım hava da güzel olacaktır.
Tüm dostları dört gözle bekliyoruz.
Sevgiler.
Uğur Uzgan
TRVACC
-
- Newbie
1 temmuz benim için de uygun gibi gözüküyor şimdilik. sanalpilottakiler gibi bıyık taksak mı?
THY1279 EmirhanIzmir

THY1279 EmirhanIzmir