Eksik SID STARs

Questions, comments; documents about Boeing related products (PMDG and others) ...
Post Reply
1137
Rookie
Rookie

Navdata'dan LTBJ nin SID STAR dosyasini cekip FS9-PMDG-SID STAR dosyasına attigim halde FMC'yi programlarken hala LTBJnin SID STARlari gorunmuyor. Birseyi eksik mi yapiyorum? Cok tesekkurler,
Erdem
1237
Senior Member
Senior Member
Name: Alper Oğuz
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

Merhaba,

Navdata'dan 2-3 ay önce çektiğim LTBJ için SID/STAR dosyasında SID ve STAR'lar tanımlı değildi, ama 24 Nisan 2006 tarihindeki dosyada var. Pmdg/sidstars dizinine kopyaladiginiz ltbj.txt'de SIDS ile ENDSIDS ve STARS ile ENDSTARS satırları arasında tanımlar var mı yoksa boş mu?

Alper Oğuz
TK1237
alperoguz at gmail nokta com
1137
Rookie
Rookie

Text dosyasinda tanimlanmislar. Ama dosyayi kopyaladiktan sonra gene FMCde gorunmuyorlar.

Bir de waypoint tanimlarken Direct değil de bir jetway ile o waypointe gidis tanimlamak istiyorum. Ornegin VG80 ile BERGO gibi. VG80 icin de Not In Database diyor. Tabi herseyi Direct girince de isin butun realismi gidiyor. Boyle bir problemin cozumu ne olabilir? Airac dosyasini guncelleyince cozulur mu dersiniz? tesekkurler,
Erdem
1237
Senior Member
Senior Member
Name: Alper Oğuz
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

İşin realismi gidiyor mu? Ben hep trvacc'den pmdg için rte dosyasını kaydedip fmc'de coroute ile ekliyordum. :) Elle girersem de fix'leri giriyorum, tabi havayollarını yazınca iş daha kısa sürer. Bir de VG80 yerine UG80 denediniz mi?

Alper Oğuz
TK1237
alperoguz at gmail nokta com
vitsada
Newbie
Newbie

Arkadaşlar merhaba
Son üç gündür bende LTAI ve LIMC havalimanlarında SID STAR sorunu yaşıyorum. LIMC için "GIKOM unknown" ve LTAI için "D024E, D259L unknown" hatalarını veriyor. Sonuç olarak FMC'de DEP,ARR bölümünde bu havalimanlarının rwy ve SID STAR prosedürleri çıkmıyor. Başka bir havalimanında da bu sorunla karşılaşmadım. PMDG tüm updateler yapılmış ve son olarak AIRAC0611 yüklü. Bu konuda yardımlarınızı veya önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Serkan SAYINER THY6901

serkan
Post Reply

Return to “Boeing Fleet”