Arkadaşlar, çok acil yardım istiyorum. Lütfen bir el atın. Pss Airbus'ta (hatta bütün pss'lerde diyebilirim, çünkü 747'de de aynısı oluyor) Bütün startup işlemleri tamam, ama telsiz ba?lantısı yok. Radyo çalışmıyor. Ne ATIS dinleyebiliyorum ne de IFR clearance alabiliyorum. Sebebini bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar. Yşin garip tarafı, sadece PSS'ye mahsus bir olay gibi durması. Telsiz frekansı kodlanabiliyor ama ba?lantı yok. ATC menüsünde ba?lantı ana penceresi açılıyor ama alt seçenekler çalışmıyor. Bas bas, bir numara yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle, iyi uçuşlar diliyorum.
Fatih DO?AN
Türkçe Ö?retmeni
PSS Airbus Telsiz Bağlantısı Sorunu
- THY166
- VIP Member
- Name: Fatih KOZ
- PID: 166
- Vatsim ID: 832838
- City: Antalya
Overhead Panelde bir eksik yoksa (ki olmadığını belirtmişsiniz) , geriye sadece Fs'in "Battery Life Bug" dediğimiz akünün bitivermesi sorunu kalıyor ...
Bunu engellemek için FsUipc'de bir ayar vardı , "Extend Battery Life" olması lazım yanlış hatırlamıyor isem .
Aynı sorunu yaşamış ve FsUipc'den akü ömrünü uzatarak sorunumu çözmüştüm .
Sevgiler
B. Fatih Koz
"Do Not Hesitate ! No Court , No Jury , Show No Mercy ... Just EYE FOR AN EYE"
Bunu engellemek için FsUipc'de bir ayar vardı , "Extend Battery Life" olması lazım yanlış hatırlamıyor isem .
Aynı sorunu yaşamış ve FsUipc'den akü ömrünü uzatarak sorunumu çözmüştüm .
Sevgiler
B. Fatih Koz
"Do Not Hesitate ! No Court , No Jury , Show No Mercy ... Just EYE FOR AN EYE"
Adaşım, gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim. FSUIPC ayarlarını kontrol ettim. Zaten "extend battery life" değeri 20 idi. Onu tuttum 40 yaptım yine de sorun çözülmüyor. Hayır hiç kimsede olmayan bir şey neden bende oluyor onu anlamış değilim. Gördüğüm kadarıyla kimse böyle bir sorunla tanışmamış. Çıldırmak üzereyim. Her şeyi silip tekrar baştan yüklemeyi düşünüyorum. Belki sorun çözülür. Teşekkür ederim, iyi uçuşlar.
Fatih DO?AN
Türkçe Öğretmeni
Fatih DO?AN
Türkçe Öğretmeni
Fatih hocam birde orayı sıfır yaparak denermisiniz.Yanlız kutuda işaretli olcak.
Caner Yalçın
TK1106
Caner Yalçın
TK1106
Arkadaşlar sorun çözüldü. Çok basit bir teknik hata yapmışım. Her türlü elektrik sisteminin ve avionics'in kapalı olduğu bir default flight kaydetmiştim. O yüzden olmuyormuş. Başka bir uçakla başlayıp avionics'i aktif hale getirip öyle kaydettim. ?imdi oldu. Yardımlarınız için teşekkürler. Aynı dertten kıvranan bir arkadaş daha çıkarsa aklınızda bulunsun, default flight olayıymış.:o) İyi uçuşlar. Sevgilerimle..
Fatih DO?AN
Türkçe Öğretmeni
Fatih DO?AN
Türkçe Öğretmeni