fs2002 kullanıyorum ve ekran kartım winfast 64mb geforce mx440.belki screenshot larımdan gördüyseniz fena grafik vermiyor ama sorun şu ki frame alamıyorum,hele ki paralı meydanlarda yerde frame 5-6 civarında sürünüyor.şu aralar yeni bir ekran kartı almak üzereyim ama karar veremedim.yalnız küçük bir sorunum var,anakartım malesef agp4x,8x de?il.2 kart arasında takıldım,radeon 128mb radeon 9600xt ve 256mb geforce FX5700V.aslında geforce hiç kafamda yoktu ama bir screenshot gördüm 2004 le çekilmiş bu FX5700V ile ve hoşuma gitti açıkcası.resim şu :
http://virtual.planepictures.net/show.cgi?76509
fiyat olarak geforce FX5700V daha ucuz radeon dan üstelik biri 256mb di?eri 128mb.anakartımın agp 4x olmasını da göz önünde bulundurarak sizce hangi kartı almalıyım,hangisi daha iyi grafik ve frame verir bana.di?er özellikler işlemci p4 2.0 fakat overclock yapıp ekran kartı aldı?ımda 2.4 yapıcam işlemciyi,1024mb ddr ram(dual twinmos).Benim şimdiki ekran kartından aldı?ım görüntüler için imzamdaki linke tıklayabilirsiniz.Şu an için makinem fs2004 kaldırmıyor frame olarak ama inşallah bu overclock ve yeni ekran kartından sonra ben de geç de olsa 2004 e geçiş yapmak istiyorum temelli.Yardım ederseniz çok sevinirim çok teşekkürler.Alabilece?im en iyi performansı almak istiyorum.
Bu?ra O?uzülgen
TK1125