FS ve SBRelay sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Altinay
Average User
Average User

Merhabalar,

FS ve SBRelay de olusan problemlerden dolayi kac haftadir Antalya'da sıkısıp kaldım!

Herseyi daha one yaptıgım gibi yapıyorum ilk SBRelay sonra FS Multiplayer vs. vs.

Fakat ucagımı Antalya'da pozisyonladıktan sonra (ucagım PSSA320). HostSB, sonra SB yani hersyi onceden oldugu gibi yapiyorum. Fakat sonra ucagıma girdikten sonra ya FS hicbir uyarı vermeden kapanıyor yada SBRelay error verip kapanıyor! Sonuc olarak ucus iptal!

Fakat offline durumlarda bu olay hicbir zaman gozukmuyor! Online olduktan sonra (yada olmadan sadece SB gibi programlar calısırken) PSS de overhead panelde EXT POWER calısmıyor yani ucagi calıstırmak bile mumkun olmuyor! Lutfen yardım edin...

Image

TK828
Onur Captain
Average User
Average User
Name: Onur VARDAL
PID: 559

quote:Fakat offline durumlarda bu olay hicbir zaman gozukmuyor! Online olduktan sonra (yada olmadan sadece SB gibi programlar calısırken) PSS de overhead panelde EXT POWER calısmıyor yani ucagi calıstırmak bile mumkun olmuyor! Lutfen yardım edin...

Eger PSS A320'yi parali satin almadiysaniz program tam olarak yuklenemediginden bu gibi hatalar yapabilir.
FS9 kullanmadigimdan SBRelay sorununuzu bilemeyecegim.

Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"
Image
Altinay
Average User
Average User

Yok hocam parali satin aldim indirimdeydi o zamanlar. Bugun bu sorun ortadan kalktı.

Fakat bu sefer de baska sorunlar ortaya cıktı! Antalya'dan kalktım hersey cok guzel İstanbul icin yaklasmaya basladım ATC beni 18L pistine yonlendirdigi sırada yine hicbir uyari yapmadan FS kapandı ve 1 saatlik ucus bosu bosuna yandı gercekten anlamıyorum cok sinir oldum lutfen yardim edin arkadaslar bunun nedeni ne olabilir!

Ucus yapamaz oldum! Hafiza yetersizligi olabilir mi acaba? SAnmıyorum ama C surucusunde sadece FS ve diger ferekli olan programlar yuklu yani sadece FS icin ayrı bir sistem kurdum D surucusu tamamen BOS! Flight Recorder, ActiveSKY ve dogal olarak SBRelay ve SB kullaniyorum fakat bu sistemi sadece FS icin kurdum icinde baska hicbir program olmadıgı halde boyle problemler ortaya cıkıyor gercekten delirmek uzereyim! Sistemim 1GB RAM P4 2,80 GHZ fakat gecen gun Service Pack 2 yukledim sorun bundan kaynaklaniyor olabilir mi? Eger buysa nasıl kaldırabilirim?

LUTFEN arkadaslar acil yardım edin cok sıkıldım bu problemlerden! Sırf FS icin yeni sistem kuruyorum yine dogru durust calismiyor! [:(!]

Image

TK828
mavi
Average User
Average User

Merhaba,

Benzer sorun ile ilgili bende bir topic açmıştım FS9 neden crash olur diye?!! fakat soruna çözüm bulamadım Pay ware uçaklarım tümü uçuşun belirsiz bir anında hard diskte aşırı yüklenmeye ve fs9 un crash olmasına sebep oluyor;

Bu yüzden Fs2k2'ye inatla devam ediyorum....

Saygılar,

Serhan Önür
TK396
Onur Captain
Average User
Average User
Name: Onur VARDAL
PID: 559

Eeee, EFSANE diye boşa dememişler 2002 için... [8D] [;)]

Onur VARDAL
Captain
TK559