Merhabalar,
Sevgili kaptanlar, FS9 ile bugune kadar dogru düzgün bir uçuş tamamamla şansım olmadı ve sorunu çözemedim o yüzden buraya yazıyorum.
FS9 ile pay ware uçakların hiç biri ile (PSS, PMDG, Flight One) on line ortamda uçuşu tamamlayamıyorum. her defasında Fs crash oluyor. (sadece on line iken sorun var off line da sistem cok zorlansada ucus tamamlanıyor.) özellikle görüntü de?işikliklerinde donma veya kitlenme problemleri yaşıyorum.
Sistem: P4, 3.0Ghz Prescott işlemci HT 800 mhz, 1GB DDR400 ram, 128 MB, 128 bit ati radeon 9800 pro ekran kartı 80 gb hard disk winXP home edition ve hd nin % 60'ı boş
yinede FS9 written olamadı belek yetersiz diye bir hata mesajı veriyor ve crash oluyor. Yanlız Fs 9 da Türkiye VFR scenery yüklü
yardım edebilecek veya fikri olan varsa sevinirim, (gerçi FS2k2 benim için hala vaz geçilmez ama tarih ilerliyor, zamana yenilmemek de lazım.)
Saygılar.
Serhan Önür
TK396
FS9 neden crash olur?
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Serhan Selam ;
Bu konuda ne yazıkki bende cok cektim ...ama aklımda olanları yazayım ..Sistemin gayet guzel bir uyum sorunu olamaz..Buarada fs2 konusunda kesinlikle mutabıkım ama bende mecburen geçmek durumunda kaldım .
FS9 updati yaptıysan eger ve texture ların orj kopyalarını almadıysan FS9 uninstall et yenden yukle ...Mumkun olabildiğince FS9 un update dışında mesh yada vfr scenery yukleme ..
?imdilik bu kadar..
TK 177 Ergenekon Kucuk
TRVACC Student
Bu konuda ne yazıkki bende cok cektim ...ama aklımda olanları yazayım ..Sistemin gayet guzel bir uyum sorunu olamaz..Buarada fs2 konusunda kesinlikle mutabıkım ama bende mecburen geçmek durumunda kaldım .
FS9 updati yaptıysan eger ve texture ların orj kopyalarını almadıysan FS9 uninstall et yenden yukle ...Mumkun olabildiğince FS9 un update dışında mesh yada vfr scenery yukleme ..
?imdilik bu kadar..
TK 177 Ergenekon Kucuk
TRVACC Student
Ergenekon Hocam merhaba,
Yanıt için sağolun ancak, up-date' i yüklemedim; zira fazla bir fayda sağlamadığını okumuştum, bu nedenle yüklemedim;
bu arada fs9'da hiçbir scenery evet hiç bir scenery yüklü değil (özellikle yüklemedim) sadece Türkiye vfr mesh scenery yüklü onunda beta versiyonu zaten esas sürüm cıktımı onuda bilmiyorum. Ancak bu scenery fs2k2 de de kurulu, her iki sim. de tüm ayarlar maksimumda, sistem 2002 de sorunsuz calışıyor frame rate gayet iyi ve 2002 nin yanında başka bir yığın proğram çalışıyor neredyse tüm sceneryler yüklü, ve no problem; ancaaaak fs9'da hiç bir ekstra program calıştırmadan dahi crash oluyor;
Hocam bazen cok basit bir bilgi parcası bile büyük işler başarabiliyor, bu yüzden aklınıza gelen ne varsa paylaşırsanız cok sevinirim,
teşekkürler....
Serhan Önür
TK396
Yanıt için sağolun ancak, up-date' i yüklemedim; zira fazla bir fayda sağlamadığını okumuştum, bu nedenle yüklemedim;
bu arada fs9'da hiçbir scenery evet hiç bir scenery yüklü değil (özellikle yüklemedim) sadece Türkiye vfr mesh scenery yüklü onunda beta versiyonu zaten esas sürüm cıktımı onuda bilmiyorum. Ancak bu scenery fs2k2 de de kurulu, her iki sim. de tüm ayarlar maksimumda, sistem 2002 de sorunsuz calışıyor frame rate gayet iyi ve 2002 nin yanında başka bir yığın proğram çalışıyor neredyse tüm sceneryler yüklü, ve no problem; ancaaaak fs9'da hiç bir ekstra program calıştırmadan dahi crash oluyor;
Hocam bazen cok basit bir bilgi parcası bile büyük işler başarabiliyor, bu yüzden aklınıza gelen ne varsa paylaşırsanız cok sevinirim,
teşekkürler....
Serhan Önür
TK396