Arkadaşlar,
RJ85 Avroliner indirerek FS2002 üzerinde yükleme ve çalıştırma konusunda adım adım bilgi verirseniz sevinirim.Bu konuda bir kaç denemem oldu fakat başaramadım.Teşekkürler.
yardım
Merhaba.
Indirdiğiniz zip dosyaların içinde PDF formatlı ingilizce bir manual var.Orada adım adım ne yapılacağı yazılı.
Ayrıca Forum Search Kısmında RJ yazarak arama yaptırırsanız, konu ile ilgili önceden sorulmuş benzer soruları ve cevaplarını bulabilirsiniz.
Saygılar.
Uğur Uzgan
TK080
Indirdiğiniz zip dosyaların içinde PDF formatlı ingilizce bir manual var.Orada adım adım ne yapılacağı yazılı.
Ayrıca Forum Search Kısmında RJ yazarak arama yaptırırsanız, konu ile ilgili önceden sorulmuş benzer soruları ve cevaplarını bulabilirsiniz.
Saygılar.
Uğur Uzgan
TK080
RJ 85 aircraft dosyası ve panel dosyalarını indirdim.Aircraft dosyasını kurmayı başardım fakat paneli kuramadım.Boeing 737 paneli aktif halde.Ayrıca ilk uçuş denemesinde uçak tırmanma eyilimi göteriyor.Sürekli ileri doğru levye yapmak zorunda kaldım.Bu normalmi.Ayrıca panelin kurulumu konusunda yardımcı olacak bir arkadaş varsa çok sevinirim.Teşekkürler.
Panel.Zip içindeki "BAE146 Panel Manual" dosyasında ingilizce olarak anlatılıyor. Zaten panel kullanımını öğrenebilmek için de bu dosyayı okumalısınız.
Yine de hatırladığım kadarıyla anlatacağım.
Bae146 dosyalarını FS2002/Aircraft klasörüne Kopyaladıktan sonra;
Panel.zip içindeki
- Panel.zip içeriğini FS2002/Aircraft/Bae146/Panel kalsörüne,
- Gauges.zip içeriğini FS2002/Gauges klasörüne,
- Sound.zip içeriğini FS2002/Sound klasörüne,
- Modules.zip içeriğini FS2002/Modules klasörüne,
Kopyalayın.
Daha sonra FS2002 için patch dosyası olan PatchRJFs2k2.zip içeriğini (CAB halinde) FS2002/Gauges klasörüne kopyalayın.
rj85_patch.zip içindeki dosyaları da FS2002/Aircraft/Bae146/ klasörüne kopyalayın.
iyi uçuşlar.
Uğur Uzgan
TK080
Yine de hatırladığım kadarıyla anlatacağım.
Bae146 dosyalarını FS2002/Aircraft klasörüne Kopyaladıktan sonra;
Panel.zip içindeki
- Panel.zip içeriğini FS2002/Aircraft/Bae146/Panel kalsörüne,
- Gauges.zip içeriğini FS2002/Gauges klasörüne,
- Sound.zip içeriğini FS2002/Sound klasörüne,
- Modules.zip içeriğini FS2002/Modules klasörüne,
Kopyalayın.
Daha sonra FS2002 için patch dosyası olan PatchRJFs2k2.zip içeriğini (CAB halinde) FS2002/Gauges klasörüne kopyalayın.
rj85_patch.zip içindeki dosyaları da FS2002/Aircraft/Bae146/ klasörüne kopyalayın.
iyi uçuşlar.
Uğur Uzgan
TK080
-
- Technical Admin
- Name: Özgür Özden
- PID: 45
- Vatsim ID: 824586
- City: Ankara
kalkis oncesi ucaginizin trim ayarlarini kontrol ediniz bu yuzden tirmaniyorsunuz, mutlaka asagi trim veriniz. RJ default olarak yukari trim ile geliyor. Bu yuzden tirmanirsiniz.
TK045 Ozgur Ozden
IT Manager, FlyTHY
TK045 Ozgur Ozden
IT Manager, FlyTHY