Arkadaşlar,
18 Ocak ta yaptı?ımız buluşmanın olumlu geçmesinin ardından konuştu?umuz gibi 1 ?ubat tada ikinci buluşmayı yapalım diyorum. Bu seferki buluşma yerimizin direk bir restoran olmasının kararını almıştık. Ben Reci's diye düşündüm fakat başka bir düşünceniz varsa forum a yazıp beni haberdar edin. 19:30 da buluşmayı düşnüyorum aynen bu konudada görüşlerinize açı?ım. Buluşma yerini bilmeyenleri bildikleri bir yerden alıp buluşma yerine götürebilirim... Bu arada Ystanbul Ankara yada başka kentlerden gelipte işleri olmayan arkadaşlarıda aramızda görmek isterim.(Gürhan hocam bir kereyle kurtulamazsınız) [:p]
Katılmayı düşünenler lütfen bana içlerinde cep numaralarınında bulundu?u bir mail atsınlar...
ckirhan@superonline.com
Can KIRHAN / Yzmir-KSK
TK541
İzmir Buluşma 2
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
Aslında güzel olurdu ama yine de zaman bana uymuyor mağlum kahrolası okullar [:p] Ama inşallah toplantınız dilediğiniz gibi olur.
Izmir'e geldiğimde mutlaka birinizi bulurum.[;)]
Kendinize ii bakın!
Saygılarımla;
TK 133
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
Izmir'e geldiğimde mutlaka birinizi bulurum.[;)]
Kendinize ii bakın!
Saygılarımla;
TK 133
Deniz İrez
Istikbal Göklerdedir ...!
M.K Atatürk
bu toplantı kaçmaz hadi arkadaşlar hep berebaer toplanalım[;)]
Sevgiler
CANSIN
Sevgiler
CANSIN
-
- Junior Member
Ben çoktan randevumu aldım.. 
İyi uçuşlar...

İyi uçuşlar...
Selamlar,
1 ?ubat akşamı "İzmir buluşma 2" için kimseden öneri gelmediğinden dolayı program ; Reci's 19:30 da akşam yemeği olarak belirlendi... ?u an 7 kişi geliyor görünüyor umarım buluşma noktasında daha fazla kişiyi görürüm. [;)]
Can KIRHAN / İzmir - KSK
TK541
1 ?ubat akşamı "İzmir buluşma 2" için kimseden öneri gelmediğinden dolayı program ; Reci's 19:30 da akşam yemeği olarak belirlendi... ?u an 7 kişi geliyor görünüyor umarım buluşma noktasında daha fazla kişiyi görürüm. [;)]
Can KIRHAN / İzmir - KSK
TK541
7 kişi mi beni dahil etmediniz mi? [8D]
Ertaç Paprat(İzmir)
TK450
Ertaç Paprat(İzmir)
TK450