Turkish Airlines Barcelona
-
- Senior Member
- Name: Kisisel veri
- PID: 3841
- Vatsim ID: 1008925
- City: Arnavutkoy
İlker Kaptanım valla seninde yerinde olmak isteyecek en son insan benim herhalde
fotoğrafı görünce irkildim ekran başından kalktım yafu o nasıl dolanmış öyle hay maşallah..

Link de verilen sikistirilmi dosyanin icindeki exe dosyayi calistiriyorum. Her sey tamam gozukuyor, fakat sonucta Barcelona boyali ucagi bir turlu goremiyorum 737 ler arasinda. Atladigim bir seymi var bilemiyorum? Yardimci olanlara simdiden tesekkurler
-
- Senior Member
Ahmet Kaptanım kur dosyasını ilk çalıştırdığınızda yükleme yeri olarak C'yi gösteriyor; acaba sizin sim diskin C kısmındamı diye soracağım ama bende de çalışmadı 

-
- Senior Member
Klasörde herhangi bir yanlışlık hatta klasörün içerisinde PMDG altında TC-JGY görünüyor..aircraft.cfg de de dahil olmak üzere ancak uçak FS altında çıkmıyor. Başka bir sorun olmalı.
-
- Senior Member
Anladığım kadarı ile bu kurulum dosyası fs'in yerini tahlil edebiliyor ama dosya kopyalayamıyor..yükleme yolu doğru ama aircraft.cfg dosyasını az önce yanlış irdelemişim. Herhangi bir değişikliğe sebeb olmuyor, ne texture koyuyor nede cfg de değişiklik yapıyor. Bu esnada sistemden "yükleme" hatası veya yönetici hak gereksinim mesajı almıyorum. İlk sayfada verilen her iki linkteki exe dosyasınıda denedim.
Ancak başka bir livery yüklemede herhangi bir sorun yok.
Ancak başka bir livery yüklemede herhangi bir sorun yok.
-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
Tekin kaptanım bende ek bilgi olarak şu şekilde uyguladım.
ilk yüklediğimde bende görememiştim.Daha sonra var olan THY liverysini kaldırdım.ilk önce barcelonayı yükledim görebilmek için. Pmdg VC cabin de winglet olarak gözüküyor. Daha sonra tekrar THY livery exe sinden yükledim.O da only 2D kokpitte gözüküyor. İkisinide görebiliyorum şuan.
Saygılar.
ilk yüklediğimde bende görememiştim.Daha sonra var olan THY liverysini kaldırdım.ilk önce barcelonayı yükledim görebilmek için. Pmdg VC cabin de winglet olarak gözüküyor. Daha sonra tekrar THY livery exe sinden yükledim.O da only 2D kokpitte gözüküyor. İkisinide görebiliyorum şuan.
Saygılar.

-
- Senior Member
Özkan Kaptanım bu aklıma gelmedi değil siz yazınca tamam dedim bunu deniyeceğim, çünkü bende de PMDG'nin bir kaplaması var JGE için.
İlker Kaptanım bir ihtimal siz el atmadan inşallah çözmüş olurum.
İlker Kaptanım bir ihtimal siz el atmadan inşallah çözmüş olurum.
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
KemalKaptanın dediği gibi C deki FS yoluna dikkat edin (VISTA WIN7 için)
ornek win 7 (64) icin : C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Flight Simulator 9
Bir de aircraft.cfg de en sona atıyor normal uçakların arasında aramayın.
ornek win 7 (64) icin : C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Flight Simulator 9
Bir de aircraft.cfg de en sona atıyor normal uçakların arasında aramayın.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
-
- Junior Member
- Name: Ekrem SARIKAYA
- PID: 4263
Elinize sağlık Kaptanım. Süper bir çalışma olmuş. Barcelona çıkartması öncesi 4-5 uçuş yaptım yeni boyamanızla...
Eli değen ve emeği geçen hocalarımıza çok teşekkürler gerçekten harikulade güzel ve büyüleyici bir boyama olmuş bu etkinliğe katılmak için can atıyorum umarım son dakikada üstesinden gelemeyecegim bir aksilik çıkmazda barcelonayı beraberce türk kuşlarıyla doldururuz 

-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Boyama süper olmuş her ner kadar deneme fırsatı bulamasamda resimler herşeyi anlatıyor. İnşallah uçumuzda böyle güzel ve bol kalabalık olur. uzun zamandır düşündüğüm birşeydi, hem boyama hemde o boyayla Barcelona gibi bir şehre uçmak. departure nin LTBJ olmasıda ayrı bir güzellik. öncelikle rezervasyonda event de ve boyamada emekleri geçen herkeze teşekkür ederim. uçumuzun güzel geçiceğinden şüphem yok.
Boyamadan konu açılmışken benim sıkıntım halen devam ediyor. bir kere boyamayı yükledikden sonra Fs sorun verdi, açılırken, MSCONFİG.EXE CD yok diyor ve Fs i kapatıyor. tabi bunun yanında boyama PMDG de çıkmıyor her yeri arasamda bulamadım. bende bu sorundan sonra mecburen PMDG yi kaldırmak zorunda kaldım. şimdi tekrar kurdum, halen ufak tefek sorunlar olsada düne göre kapanma vermiyor. ama radyo freknslarını değiştiremiyorum, her neyse problem üstüne problem. event e akdar bu sorunu çözmeye çalışıcam. içinizde bu sorunu yaşıyan ve çözüm bulabilen birisi oldu mu?
Boyamadan konu açılmışken benim sıkıntım halen devam ediyor. bir kere boyamayı yükledikden sonra Fs sorun verdi, açılırken, MSCONFİG.EXE CD yok diyor ve Fs i kapatıyor. tabi bunun yanında boyama PMDG de çıkmıyor her yeri arasamda bulamadım. bende bu sorundan sonra mecburen PMDG yi kaldırmak zorunda kaldım. şimdi tekrar kurdum, halen ufak tefek sorunlar olsada düne göre kapanma vermiyor. ama radyo freknslarını değiştiremiyorum, her neyse problem üstüne problem. event e akdar bu sorunu çözmeye çalışıcam. içinizde bu sorunu yaşıyan ve çözüm bulabilen birisi oldu mu?