TeamSpeak 3 Resimli Anlatım
-
- Senior Member
- Name: Murat TOLOGLU
- PID: 65
- Vatsim ID: 839820
- City: Istanbul
Teamspeak kullanımıyla ilgili bir önerim olacak: BKPR etkinliğinde sohbetten sonra uçuşa geçen arkadaşlar teker teker (ben dahil) offline oldu. Uçuşa geçenler için ayrı bir oda olsa ama o odada sadece yardımlaşma ve bilgi paylaşımı amaçlı konuşmalar olsa gereksiz konuşmalar olmasa nasıl olur? Yada sohbetlerimizi lobby odasında yapalım uçuşa başlayan etkinlik odasına geçsin
Selam, saygı ve sevgilerimle,
Murat Tologlu
Murat Tologlu
- THY2100
- Advanced Member
- Name: Armagan BURCU
- PID: 2100
- Vatsim ID: 973633
- City: Antalya
Murat kaptanım zaten 3-4 odamız mevcut isteğiniz doğrultusunda yeni bir oda daha açarız sorun degilTHY65 wrote:Teamspeak kullanımıyla ilgili bir önerim olacak: BKPR etkinliğinde sohbetten sonra uçuşa geçen arkadaşlar teker teker (ben dahil) offline oldu. Uçuşa geçenler için ayrı bir oda olsa ama o odada sadece yardımlaşma ve bilgi paylaşımı amaçlı konuşmalar olsa gereksiz konuşmalar olmasa nasıl olur? Yada sohbetlerimizi lobby odasında yapalım uçuşa başlayan etkinlik odasına geçsin

Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
ATPL(A)
Boeing 737-800
-
- Senior Member
- Name: Murat TOLOGLU
- PID: 65
- Vatsim ID: 839820
- City: Istanbul
Armağan kaptanım uçuşa geçen arkadaşların offline olmak yerine sadece bilgi alışverişi ve yardımlaşma amaçlı iletişim için kullanabilecekleri bir oda ayırabilirsek yeni oda açmaya gerek kalmaz. Bu vesileyle tüm arkadaşlara mutlu bayramlar diliyorum
Selam, saygı ve sevgilerimle,
Murat Tologlu
Murat Tologlu