Boa Noite Maderia (Bayram Şekeri)
- THY2889
- Junior Member
- Name: Ahmet ACAR
- PID: 2889
- Vatsim ID: 1010384
- City: Samsun
Arkadaslar mesafe ve süresi nedir...Ve scenery yi nereden temin edebiliriz (Mümkünse Ücretsiz)
Ahmet ACAR
2889
samsun
Ahmet ACAR
2889
samsun
Last edited by THY066 on 10 Sep 2009, 14:57, edited 1 time in total.
Reason: Tüm bu soruların cevapları rezervasyon mail'i yollayanlara :))
Reason: Tüm bu soruların cevapları rezervasyon mail'i yollayanlara :))
-
- Average User
- Name: David Ay
- PID: 3393
- Vatsim ID: 1072326
- City: Stockholm
Kemal hocam yazdigimi silebilirsin saygilar.....
Last edited by THY066 on 10 Sep 2009, 18:03, edited 1 time in total.
Reason: Mail attıgın için teşekkürler Müzellef
Reason: Mail attıgın için teşekkürler Müzellef
- THY3615
- Average User
- Name: K.Gürsel HAZAR
- PID: 3615
- Vatsim ID: 1090129
- City: Ankara
Haydi arkadaşlar, hep birlikte bu event'e katılalım, bence de en az KJFK eventi gibi heyecanlı ve zevkli olacak. New York'a giderken B-763'üm bana birkaç kez azizlik yapmıştı ama bu kez B-738'imle buna izin vermeyeceğim.
Arkadaşlar,
Eventimize bayramda katılamayacaklarını beyan edenler olunca düzenledigimiz poll kafaları karıştırmasın lütfen. 22 sinde bayramın 3. günü bu event gerçekleşecek her halikarda. Pazar için oy atanların listesini alacagım ve Event Departmanına iletecegim. Arzu ederlerse ayrıca bir event düzenleyeceklerdir.
Bizimkisi korsan olan
Eventimize bayramda katılamayacaklarını beyan edenler olunca düzenledigimiz poll kafaları karıştırmasın lütfen. 22 sinde bayramın 3. günü bu event gerçekleşecek her halikarda. Pazar için oy atanların listesini alacagım ve Event Departmanına iletecegim. Arzu ederlerse ayrıca bir event düzenleyeceklerdir.
Bizimkisi korsan olan
-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
Valla hocam rahat bir nefes aldım sayenizde. ben salıya atmıstım oy pusulamı ,baktım pazar ilerliyor eyvah dedim.. İnşallah bir aksilik çıkmaz Salı günü için. (Kendi açımdan)
Saygılar.
Saygılar.
-
- Average User
- Name: David Ay
- PID: 3393
- Vatsim ID: 1072326
- City: Stockholm
Cenk koymus resim ama ben video olarak bir meydan turu atip koymak istedim ama yetistiremedim aksam baktim youtube de var buyrun izleyin cok orginal birsey dalgalar kenardan gecen arabalar ayrica gece isikli radar feleket birsey gidecek olanlarin bunu yuklemelerini tavsiye ederim...FS9 versiyonu da mevcut.
-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
videoları izledim... Anatolia olarak ben buraya uçuyordum geçtiğimiz günlerde FS hata verip kapandı uçamadım. Çok heyecan verici bir event ancak ben bayramda İstanbulda olmayacağım dolayısıyla evente katılamayacağım. Laptopta da FS kurulu gittiğim yerde aslında uçmak mümkün olabilir ama böyle birşeyden sonra ailemden ve arkadaşlarımdan akıl hastası damgası yerim artık bayramdan sonraki bir eventte görüşmek dileğiyle. Ne yazıkki bu akşamki CPT'ye de katılamayacağım son anda bir işim çıktı :@
-
- Senior Member
- Name: Kisisel veri
- PID: 3841
- Vatsim ID: 1008925
- City: Arnavutkoy
Şimdi Kemal Kaptanım sırf bu event için birşey sormak istiyorum. Malum bu Portekiz uzak bir diyar, Maderia daha da uzak cennetten bir köşe. Acaba sırf bu evente özel seniority eksiği olup yurtdışı uçamayanlar açısından uçuş kayıt programı için bir istisna yapılabilinirmi?
Edit: imlâ.
Edit: imlâ.