Discord'a erişim engeli!

General discussion room for virtual pilots.
Post Reply
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Arkadaşlar, sanırım hepimizin bildiği gibi, Türkiye'de Discord'a erişim engeli geldi. Discord kanalımıza giremeyen ya da alternatif yolları denemek istemeyen üyelerimiz, olası soru ve sorunlarınızı ya da diğer konulardaki paylaşımlarınızı buradaki forumumuz üzerinden iletebilirsiniz. Bizler de gün içinde forum yorumlarını daha sık takip ediyor olacağız. Ayrıca, "Contact Us" sayfası üzerinden de her zaman olduğu gibi bizimle iletişim kurmaya devam edebilirsiniz.

Başka ülkelerde yaşayan üyelerimiz, bu sorunu yaşamayacakları için onlar hakkında bir şey söylemiyoruz.

Turkish Virtual Board of Managers
Erhan M. Artuc
THY3066
Senior Member
Senior Member
Name: Sebahattin PEKEL
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898
City: Karlsruhe

Değerli Hocalarım,
ben yurtdışında yaşadığım için DC yazanları az veya çok biraz takipteyim. Herhalde bazi Yurt Dışında Arkadaşlarımız Siteyi veya Forumu takip etmemekte kanaatindeyim. Acaba bu engeli başka bir Uygulama ile cözülebilinir mi? diye bir yazıyım dedim buraya. Belki okumayan Arkadaşlar da Sitemizde başlık olarak tekrar görmekte olurlar.
Selamlar
THY4517
Officer
Officer
Name: Orhan Kalkan
PID: 4517
Vatsim ID: 1564751
City: Adana

Sebahattin Hocam Merhaba,

Türkiye'de basit bir dns ayarı yada cloudflare warp uygulaması ile hızlı ve kolay erişim sağlanabiliyor.Discord'un yasaklandığı ilk günden beri erişim sorunu yada girememe gibi bir durumla karşılaşmadım hiç.
Post Reply

Return to “Cockpit”