Forumun özel kısımlarına nasıl giriş yapacaksınız!

General discussion room for virtual pilots.
Post Reply
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Turkish Virtual Pilot'larının erişebileceği özel forumlar, örneğin "Wings" ve "Management Announcements" gibi bölümler, doğrudan herkese açık değildir. Bu forumlara erişim sağlamak için bazı adımlar atmanız gerekiyor. İşte bu süreci nasıl yöneteceğinize dair detaylı bir rehber:

Adım 1: Forumda Oturum Açın
İlk olarak, Turkish Virtual Airlines Forumuna kendi kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Bu, forum hesabınızdaki standart giriş bilgileriniz olacaktır.

Adım 2: User Control Panel’e Girin
Forumda oturum açtıktan sonra, kullanıcı profilinize erişebileceğiniz User Control Panel (Kullanıcı Kontrol Paneli) seçeneğine gidin. Bu seçeneği genellikle forumun üst kısmında veya yan menüsünde bulabilirsiniz.

Adım 3: Usergroups (Kullanıcı Grupları) Seçeneğine Tıklayın
User Control Panel’i açtıktan sonra, burada çeşitli ayarlara ve seçeneklere ulaşabilirsiniz. Bu aşamada, Usergroups (Kullanıcı Grupları) adlı seçeneğe tıklamanız gerekiyor. Bu bölüm, sizin dahil olduğunuz kullanıcı gruplarını ve hangi gruplara katılabileceğinizi gösterir.

Adım 4: Wings Kullanıcı Grubunu Seçin
Usergroups bölümüne girdiğinizde, forumdaki çeşitli gruplar listelenir. Burada Wings adındaki kullanıcı grubunu bulup işaretleyin. Bu gruba katıldığınızda, Turkish Virtual Pilot'lara özel olan forum bölümleri sizin için aktif hale gelir.

Adım 5: PID ve FDR/Web Sitesi Şifrenizi Girin
Önemli bir nokta: Bu özel forumlara erişim iznini almak için forum giriş şifrenizi değil, Turkish Virtual Website için kullandığınız PID (Pilot ID) ve FDR (Flight Data Recorder) ya da gene aynı olan web sitesi şifrenizi girmeniz gerekiyor. Yani, forumun kendisine giriş yapmak için kullandığınız şifreyi burada kullanmalısınız.

Sonuç:
Bu adımları izlediğinizde, artık "Wings", ''Website & FDR Bug Report Forums'' ve "Management Announcements" gibi özel forumlara erişim hakkınız olur. Eğer şifre veya kullanıcı bilgilerinizle ilgili bir sorun yaşarsanız, Turkish Virtual yönetimiyle irtibata geçmeniz faydalı olacaktır.

Bu adımları takip ettiğinizde, forum üzerinde yalnızca yetkili Turkish Virtual Pilot'larına özel bölümlere erişim sağlanır.

You need special permissions to access restricted sections like Wings and Management Announcements on the Turkish Virtual Pilots forum. Here’s how to get them:

Start by logging into the forum with your usual username and password.
Once logged in, head to the User Control Panel, typically in the top menu or on the side.
Inside the panel, look for the Usergroups option. This is where you can join groups.
Scroll through the list, find the Wings group, and request to join it. This will unlock the restricted sections.
Important: You must enter your Pilot ID (PID) and the password you use for the FDR or the Turkish Virtual Pilots website (not your forum password).

After completing these steps, you canyou’ll see the particular sections. If you encounter any issues or your login doesn’t work, contact the forum’s support team for assistance. By following this guide, you’ll gain access to the exclusive forums for Turkish Virtual Pilots members.

Last bumped by artuncs on 05 Dec 2024, 09:32.
Erhan M. Artuc
Post Reply

Return to “Cockpit”