Share your freeware scenery, add-on, etc links here ...
WARNING : The airport scenarios, which are available to download from our website, are "free of charge for individual users, for hobby purposes only." In order to earn an income, scenario owners are able to request a usage fee from those who use these scenarios for commercial and educational purposes.
Herkese merhabalar,
Bu sefer yeni meydan çalışmamı ben duyurayım istedim
Sanal dünyamıza yeni bir meydan daha eklendi. Küçük ama keyifli bir meydan.
Özellikle Sabiha Gökçen'in VFR uçuşlara kapanması sonrasında burada artan VFR trafiği dolayısıyla dikkatimi çekti, bir sanal durak daha yaratayım dedim.
Sunay hocam ellerinize sağlık. Başarılı çalışmalarınızın devamını dört gözle bekliyoruz. Hocam, size naçizane bir şey sorsam? LTAC ile ilgili bir çalışmanız olacak mı acaba? Malum, şu an ki LTAC p3dv4 ile büyük sıkıntı yaratıyor. Gece dynamic lights açıkken frame yerlerde sürünüyor. Eğer el atarsanız çok sevineceğiz
Hocam aslında bir sorum daha olacak. Şimdi bu scenery ler içinden 2 adet effect dosyası çıkıyor ya, bunları effects klasörüne koyacağımız zaman her seferinde üzerine yazalım mı diye soruyor, ben baktım bu 2 küçük dosyanın boyutları farklı olabiliyor. Yani eskisinin üzerine yazalım mı yazmayalım mı emin olamıyoruz. Ne yapmalıyız?
Bahadır hocam, bu ki efekt dosyası hep aynı (Apronflood_ctrl.fx, Apronflood.fx ; şu an için) tekrar üzerine yazmanıza gerek yok.
LTAC de sırada demiş olayım
Hocam elinize emeğinize sağlık. Tüm meydanlarınız 10 numara 5 yıldız. LTAC mademki sırada, kanayan yaramız LTBA için istekte bulunuyorum size. Yayınlayın simmarkette ilk ben alacağım