Yeni leptopum FS9 harici ekran kartımı nasıl görür?
- THY4046
- Rookie
- Name: Emre Bedirhan KAPLAN
- PID: 4046
- Vatsim ID: 1183178
- City: İzmir
Merhaba arkadaşlar, yeni umutlar ile daha iyi ekran görüntüsü elde etmek için pc aldım ve FS9 u yükledim. Lakin ayarlarda Device Name kısmında dahili olan ekran kartı Intel Hd 4000 'i görüyor sadece. Halbuki pc'de amd radeon un 2 gb paylaşımsız bir ekran kartı daha var. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olursa çok mutlu olurum. Herkese keyifli uçuşlar, cevaplarınız bekliyor olacağım.
- THY4046
- Rookie
öncelikle teşekkürler cevap için,
Lakin masaüstündeki icona sağ tıklayınca belirttiğiniz şeklinde bir ifade çıkmıyor. "Aç","Dosya Konumunu Aç", Yönetici olarak çalıştır, Medial info, Uyumluluk sorunu giderme, başlangıç ekranına sabitle vb ifadeler çıkıyor.
Lakin masaüstündeki icona sağ tıklayınca belirttiğiniz şeklinde bir ifade çıkmıyor. "Aç","Dosya Konumunu Aç", Yönetici olarak çalıştır, Medial info, Uyumluluk sorunu giderme, başlangıç ekranına sabitle vb ifadeler çıkıyor.
- THY4016
- Average User
- Name: Tamer OZTURK
- PID: 4016
- Vatsim ID: 1228857
- City: Gazimagusa
FS9 u kaldırın ama registry kaydını ve diğer pürüzlü dosyalar kalırsa el ile silin.Sonra tekrar kurun düzelmesi lazım.Saygılarımla
- THY4046
- Rookie
Merhabalar, Nihhat Özşengener kaptanımızın remote erişim ile tekrar ve tekrar kontrol ettik. Sevgili Nihat kaptan bir çok yapılandırma yaptı ve en sonunda yüksek grafik çözünürlüğünde meydanda uçuş yaptık ve frame'in değer kaybetmediğini ve harici ekran kartınıda çalıştırdığı üzerine yorum yaptık. Ola ki bu tip bir sorun ile karşılaşan kaptan olursa bilgilendirme amacı ile paylaşıyorum.
E.Bedirhan KAPLAN
PID:4046
E.Bedirhan KAPLAN
PID:4046