Haz. 2014 Checkride Sonuçları // Results of Checkride JUN-14

Place to get informations about Turkish Virtual Checkrides.
THY3716
Legend
Legend
Name: Bahadir ALKES
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118
City: Istanbul

Sevgili Dostlar,

Bu gece düzenlediğimiz checkride etkinliğine aşağıda isimleri yazılı pilotlarımız katılmışlar ve tamamı başarılı olmuşlardır. Bir üst rütbeye terfi etmeye hak kazanan bu pilotlarımızı gösterdikleri başarıdan ötürü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Pilotumuz David Kloss yazılı sınavda olduğu gibi checkride sınavında da yine en yüksek ortalamayı tutturan pilot olmuştur. Kendisini kutluyoruz. Tüm pilotlarımızın sertifikaları en kısa zamanda hazırlanarak kendilerine verilecektir. Müteakip checkride etkinliğinin yapılacağı tarih henüz belli olmamakla birlikte 2014 yılı içerisinde bir adet faaliyet daha düzenlenmesi planlanmaktadır. Saygılarımızla,

F/O Adayları (F/O Candidates)
-----------------------------
Gokhan Aksoy
Ahmet Tolunay
Goksel Erkan
Tamer Ozturk
David Kloss
Faruk Firat Sarikaya

Kaptan Adayları (Captain Candidates)
--------------------------------------
Serdar Guler
Fatih Serpen

Turkish Virtual Eğitim Departmanı Adına

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Dear Friends,

We have conducted the checkride event tonight and those pilots whose names are mentioned above, have qualified as SUCCESSFUL. We congratulate those pilots and wish them a successful career as well. Our Pilot David Kloss, as he did in the written tests, had the highest grade among the group. Good job David :) We will be sending their certificates very soon. Although we have not clarified a specific date for the next checkride, you can make sure that there will be another one by the end of this year (2014). Regards,

Turkish Virtual Training Department
Lead me, follow me or get out of my way !
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Pilot'larimizi gostermis olduklari yuksek performanslarindan dolayi tebrik ediyoruz. :clap: :clap: :clap:

Sertifikalariniz gonderilmeye baslandi. En gec yarin aksama kadar yeni rutbeleriniz sisteme girilmis olacaktir.

Saygilarimizla

Dear Captains;

We congratulate our pilots for their high achievement.

We have started sending certificates. The ranks will be put on to the system by the latest tomorrow afternoon.

Best Regards

Kaptan Adaylari;

Image

Image

F/O Adaylari;

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Erhan M. Artuc
THY4016
Average User
Average User
Name: Tamer OZTURK
PID: 4016
Vatsim ID: 1228857
City: Gazimagusa

Benim açımdan çok faydalı ve eğlenceli bir gece oldu.Sınav görüşmesi sonunda gerçek kaptanlar ile bilgi alma fırsatı buldum.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.
THY3061
Average User
Average User
Name: Fatih SERPEN
PID: 3061
Vatsim ID: 1194888
City: Kocaeli

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, eğlenceli bir checkride oldu. Değil mi Erhan abi ??? :D :D :D
Fatih SERPEN
ATPL(A) Frozen
B-737NG
THY4027
Average User
Average User
Name: Göksel ERKAN
PID: 4027
Vatsim ID: 1207069
City: Ankara

Sinav, checkride isin resmi yani aslinda. Bu platformda gercekten elit duzeyde insanlarla ayni hobiyi gerceklestirebilmek en buyuk basari sanirim. Herkese sonsuz saygilar. (Yaz ayinin ortasinda firtinali ve gokgurultulu bir gune checkride denk geldiya encok ona guldum dun. 20:30 a kadar gelmeyen elektrik sayesinde biraz tasikardi gecirdim ama olsun guzel bitti aksam yinede :))
Apollo
Legend
Legend
Name: Erdal ELMACI
PID: 3195
Vatsim ID: 1059183
City: Ankara

Tüm adaylara geçmiş olsun diyor yeni rütbelerini tebrik ediyorum.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
THY3017
Junior Member
Junior Member
Name: Gökhan AKSOY
PID: 3017
Vatsim ID: 1188316
City: Aydın

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, yeni rütbe alan arkadaşlarımı tebrik ederim.
THY4521
Average User
Average User
Name: Serdar GULER
PID: 4521
Vatsim ID: 1146824

Emeği geçen herkese teşekkürler. Sınav tarihini bir sonraki gün sanmış olmama rağmen Uğur hocam sayesinde son anda yetişip buna rağmen bir üst rütbeye geçmeye hak kazandığım için benim için daha büyük bir mutluluk oldu bu checkride. Başta check kaptanım Uğur Bilgin'e ve verdiği emergency ile aklımı başımdan alan Erhan M. Artuc'a ayrıca teşekkürler :)
artuncs
Legend
Legend

THY3061 wrote:Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, eğlenceli bir checkride oldu. Değil mi Erhan abi ??? :D :D :D
Emin ol belki senden daha fazla ben panik yapmisimdir :D :D :D nasil elimin ayagima dolastigini anlatamam. Inan bu olay bana daha cok surpriz oldu :D
Erhan M. Artuc
artuncs
Legend
Legend

THY4521 wrote:Emeği geçen herkese teşekkürler. Sınav tarihini bir sonraki gün sanmış olmama rağmen Uğur hocam sayesinde son anda yetişip buna rağmen bir üst rütbeye geçmeye hak kazandığım için benim için daha büyük bir mutluluk oldu bu checkride. Başta check kaptanım Uğur Bilgin'e ve verdiği emergency ile aklımı başımdan alan Erhan M. Artuc'a ayrıca teşekkürler :)

Cok keyifliydi :twisted: :twisted: :twisted:
Erhan M. Artuc
artuncs
Legend
Legend

Sevgili dostlar,

Sertifikalariniz email adreslerinize gonderilmistir. Attach kismindan indirmeyi unutmayiniz. Ayrica yeni rutbeleriniz ve sinav sonuclarinizin sisteme girme asamasi da tamamlanmistir.

Boylece bir checkride daha geride birakmis bulunuyoruz. Her checkride da oldugu gibi hep birlikte bu checkride'da yeni bir seyler ogrenme imkani bulduk. Gostermis oldugunuz basaridan dolayi hepinizi bir kez daha kutluyor, yeni Rank'larinizin hayirli olmasini diliyoruz.

Saygilarimizla
Erhan M. Artuc
THY410
Officer
Officer
Name: Batu Demir
PID: 410
Vatsim ID: 842060
City: İzmir

Butun adaylarin yeni rutbeleri hayirli olsun :)
Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
THY7
Officer
Officer
Name: Berhan DONMEZ
PID: 7
Vatsim ID: 813296

Hayırlı olsun,ekip sağlamdı :clap:
İyi uçuşlar.
Berhan Dönmez
ATPL-A TRI/SFI (F27-B737-A310/300-600)
THY4035
Rookie
Rookie
Name: Mert Efe KURT
PID: 4035
Vatsim ID: 1275412

Ah be TTNET :(

Yeni eve taşındık ve internet aktivasyon bekledik.Yasal süre 15 gün dediler ve son gün interneti bağladılar.Checkride ı yaklaşık 16 saat le kaçırdım. :( Yazılı sınavı da geçmiştim...
THY3009
Advanced Member
Advanced Member
Name: Yalcin KESER
PID: 3009
Vatsim ID: 1188102

Emeği geçen bütün ekibe, katılan tüm kaptanlarımıza teşekkürler....
Bir üst Rütbeye geçen kaptanlarımızı tek tek tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygılar, sevgiler;
Yalçın KESER
Post Reply

Return to “Checkride Lounge”