Arkadaşlar herkese merhaba
Benim sorum airways ve waypointlerle ilgili. Ben uçuş planları için VRoute programını kullanıyorum. Mesela Ankara-İstanbul arası için plan istediğimde bana LTAC PETAR G8 YAA LTBA rotasını veriyor.Ben G8 airwayın üzerinde Petar ile Yaa arasında sadece Toker olduğunu biliyorum ama mesela önümüzdeki hafta event programında Saraybosna-Heathrow uçuşu var. Onun uçuş planında BOSNA UL608 DOL waypointleri ve UL608 airway i var. Benim öğrenmek istediğim BOSNA ve DOL waypointleri arasındaki UL608 airway i üzerinde varsa bulunan diğer waypointleri nasıl öğrenebilirim?
airways and waypoints
-
- Junior Member
- Name: Sami Aselcioglu
- PID: 2847
- Vatsim ID: 1037450
- City: İskenderun
Merhabalar,
Vroute programında kullanmak istediğiniz rotayı seçtikten sonra waypoints seçeneğini(Üstte) tıklarsanız yolunuz üstündeki bütün waypointleri öğrenebilirsiniz.
Vroute programında kullanmak istediğiniz rotayı seçtikten sonra waypoints seçeneğini(Üstte) tıklarsanız yolunuz üstündeki bütün waypointleri öğrenebilirsiniz.
İskenderun 28.10.1986
-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
http://rfinder.asalink.net/free/
Bu linkten istediğiniz iki nokta (Havaalanı)arasındaki tüm waypointleri görebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Bu linkten istediğiniz iki nokta (Havaalanı)arasındaki tüm waypointleri görebilirsiniz.
Kolay gelsin.