arkadaşlar.makineme format attıktan sonra fs yi tekrar yükledi?imden beri fs sürekli tıkanıyor.sorunu size anlataYım.fs yi tekrar tekrar yüklememe ra?men aynı sorun hep karşıma çıktı.fs yi açıyorum.flight planı kuruyorum taxi yapıyorum.tam pist paşına gelince veya kalkış esnasında ekran donuyo ve hiç bir müdahale yapamıyorum.fakat motor sesi devam ediyor.alt tab yapıyorum o da fayda etmiyor.resetden başka eski haline dönmüyor.mecburen resetliyorum.bazı arkadaşlarım driverları yükle tekrar dene dediler.yükledim,yine olmadı.display settingsleri de en düşük seviyeye getirmeme ra?men sorun aynı şekilde devam ediyor.acaba ekran kartından mı sorun var,ram'i mi yükseltmem gerekir makinamın özelliklerini yazıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.ARTIK UÇMAK YSTYYORUMMMMMMMM.PLEASE HELP
P4 2,6
256 RAM
128MB nVYDYA GEFORCE FX5200 EKRAN KARTI
Ybrahim Bey sorunun ekran kartından oldu?u kesinleşti gibi.çünkü rami yükselttim 512 yaptım yine aynı sorun var.galiba yeni ekran kartı yolu gözüktü bize.bi de ekran ayarlarındandır belki diye fs deki settingsleri en düşük seviyeye getirdim yine aynı sorun oldu fakat fs yi kaldırıp tekrar yükledi?imde ise yine aynı en düşük settings de?erleri çıktı bunu da anlamadım neden.fakat bugün tekrara denedim.sb siz açtı?ımda takılmadan uçuyor ama sb ye connect oldu?umda takılıyor gene.tekrar tekrar yüklemelerime karşı bu soruna bi çözüm bulamadım.
i need you to help me keep flying
Anlattığınız olayın aynısı bizzat benim başıma geldi. Format atmalarıma ramen düzelmeyen bir durum. RAM arızası olduğu anlaşıldı ve RAM değişti. (Sadece FS de değil, diğer bazı programlarda da aynı türden hataları vardı). Umarım sizin sorun basit bi şeydir. Bilginize...
A.Önder Yenici - TK497
A.Önder Yenici - TK497
-
- Newbie
Ilhan bey probleminizin ekran kartindan kaynaklandigini düşünüyorum donaniminizin ne kadar stabil uyumlu calistigini cesitli programlarla test edebilirsiniz www.guru3d.com dan inceleyip test edebilirsiniz.RAm olayina gelince elbetteki memory lerin buyuk onemi var , Ramlerimiz de ki cas ayarlari cok onemlidir bunlari test edin kontrol edin verdigim site gercekten cok faydali , buyuk ihtimal anakartiniz ekran kartinizdan pek hoslanmiyor.Benim gorusum ayrica 256 RAM ve Nvidia FX5200 Bu isin dusuk gibi geliyor.2x512 DDR Dual kit sizin isinizi gorur ekran kartinida degistirmek gibi bi dusunceniz varsa Palit veya Winfast oneririm nvidia 6600gt ,turkiye sitelerinde gordugum kadariyla fiyatlari su siralar oldukca makul , size yazmis oldugum sitenin forum bolumunde de cok guzel faydali bilgiler bulup sorununuzu halledebileceginizi dusunuyorum.
Ben 2 gecedir uyumuyorum,Konfigurasyonumun gayet iyi olmasina ragmen dayanamayip surekli testler yapiyorum FS icin 6600gt ekran kartimi overclock ettim 600mhz e kadar ciktim fakat core clock frekansini 535 mhz de memory clock freq 'da 1100 ghz da sabitledim ve suanda cok stabil isinma sorunu denen birsey yok maximum 41 derece goruyorum fs ayarlarimida gayet guzel ayarlayip en ust ayarlara getirdim.Frame de 29 da kitli biraktim. Kisacasi deneyip ugrasmak gerekiyor Butun bunlari guru3d.com u inceleyip okuyarak ve cesitli donanim sitelerinin forumlarinda gordum. turk sitelerinden de www.donanimhaber.com forum bolumunden overclock sogutma da cok guzel konular faydali konular var bu tarz ekran karti sorunu yasayan arkadaslar bu sitelerden faydalanabilirler.
İYİ UÇU?LAR
İbrahim KAYA
TK1341
Vancouver / Canada B.C
Ben 2 gecedir uyumuyorum,Konfigurasyonumun gayet iyi olmasina ragmen dayanamayip surekli testler yapiyorum FS icin 6600gt ekran kartimi overclock ettim 600mhz e kadar ciktim fakat core clock frekansini 535 mhz de memory clock freq 'da 1100 ghz da sabitledim ve suanda cok stabil isinma sorunu denen birsey yok maximum 41 derece goruyorum fs ayarlarimida gayet guzel ayarlayip en ust ayarlara getirdim.Frame de 29 da kitli biraktim. Kisacasi deneyip ugrasmak gerekiyor Butun bunlari guru3d.com u inceleyip okuyarak ve cesitli donanim sitelerinin forumlarinda gordum. turk sitelerinden de www.donanimhaber.com forum bolumunden overclock sogutma da cok guzel konular faydali konular var bu tarz ekran karti sorunu yasayan arkadaslar bu sitelerden faydalanabilirler.
İYİ UÇU?LAR
İbrahim KAYA
TK1341
Vancouver / Canada B.C