Xplane 11,50 FDR Toliiss Sorunu

General discussions focusing on the X-Plane Simulator. Help and user guidance on this simulator is available here. If you are an X-Plane user, please contribute to this new support forum for X-Plane

Xplane 11,50 FDR Toliiss Sorunu

Postby THY4179 » 12 Sep 2020, 10:35

Merhaba,

Bugun Xplane 11 otomatik olarak steam üzerinden 11.50 versiyonuna güncelleme yaptı. Ve fark ettim ki xlua script leri çalışmıyor. Bu nedenlede FDR kapıyı açık görüyor ve bu nedenle ceza yazıyor. Daha sonra menüden scriptleri reload yapınca kapı konumunu güncelledi fakat her seferinde bunu yapmak gerekiyor, yani her kapı açıp kapamadan sonra script reload gerekiyor.

Sanırım sorun 11,50 versiyonun ile ilgili, fakat bu konuda bir fikri yada çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Şafak Çaylı
User avatar
THY4179
Junior Member
 
Posts: 63
Joined: 02 Mar 2017, 19:07
Location: Turkey
Name: Safak Cayli
City: Istanbul
PID: 4179
Vatsim ID: 1385051

Re: Xplane 11,50 FDR Toliiss Sorunu

Postby THY4398 » 12 Sep 2020, 11:46

Merhaba 11,50 kullanıyorum uzun süredir fdr ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım bazı uçaklarda fdr assistance kullanmanız gerekebilir ancak birçok uçakta toliss,flightfactor jardesign gibi otomatik algılamaktadır
Okan ERGÖKNİL
Discord Server Admin
Youtube Editor
Airways Images Editor
Turkish Virtual Events Deputy Director
Image
THY4398
Officer
 
Posts: 66
Joined: 26 Mar 2020, 17:52
Location: Cyprus
Name: Okan Ergöknil
City: Lefkoşa
PID: 4398
Vatsim ID: 1451991

Re: Xplane 11,50 FDR Toliiss Sorunu

Postby THY4861 » 12 Sep 2020, 19:42

Lua scripti karantina altına alabiliyor. Fly with Lua'dan similatör içerisinden release all quarantined scripts yapınca düzeliyor olması lazım.
THY4861
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 26 Jul 2020, 10:56
Location: Turkey
Name: Serdar Katnas
City: Istanbul
PID: 4457
Vatsim ID: 1496107


Return to The X-Plane General Discussions Forum v10|v11

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron