Assignment change

General discussions and questions about Turkish Virtual dispatch service or have a flight plan that you would like to share with your fellow sim enthusiasts? Would you like to request a flight plan, or learn how to do your own? Here's the forum for you.

Assignment change

Postby THY4247 » 04 Aug 2018, 07:46

Merhabalar, LTBA-LTCS THY1FD assignment uçuşumu A320 veya A319 tiplerine değiştirebilirmisiniz lütfen. A321 tipi bende mevcut değildir şu anda. Yardımınız için teşekkürler.
Selamlar
Bedran
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY3716 » 04 Aug 2018, 11:02

Hocam, selamlar. A320 olarak değiştirildiler. Eğer tip tercihlerinizde A321 varsa bundan sonra da A321 görevleri yazılabilir. Tip tercihlerinizden değişiklik yapmayı unutmayın. Keyifli uçuşlar.
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1830
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Assignment change

Postby THY4247 » 19 Aug 2018, 14:26

Merhabalar,
Çok teşekkürler yardımınız için. Uçuşumu yapabildim :)

Bu sabah ikinci assignment uçuşumu yaptım, LTBA—LTFG, ve final yaklaşmada meydanın olmadığını fark ettim yani scenery yoktu. Bu yüzden LTAI ye divert önlemi aldım. Şimdi neden scenery yoktu anlamadım da, bu assignmet istikametini değiştirebilirmiyiz ? Tekrar Atatürk havalimanına uçuyorum ve yeni bir assignment bekliyorum umarım yardımcı olabileceksiniz. Şimdiden teşekkürler.
Selamlar Bedran Batkitar
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY3716 » 19 Aug 2018, 16:03

Simülator nedir? P3dv4?
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1830
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Assignment change

Postby THY3716 » 19 Aug 2018, 16:09

P3dv4 de ltfg sanırım yok. Bu arada göreviniz değiştirildi.
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1830
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Assignment change

Postby THY4247 » 19 Aug 2018, 18:40

Merhabalar,

Aynen P3D4 te yokmuş, sonradan fark ettim..
Yinede teşekkürler görevim değişmiş çok sağolun.

Selamlar, Bedran Batkitar
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY4247 » 23 Sep 2018, 09:49

Merhabalar, önceden yaşandığı gibi, P3D v4 da bulunmayan bazı meydanlar var ve bu meydanlar a assignment uçuşu verilince uçulmuyor. Acaba P3D V4 et mevcut olmayan bütün meydanlar assignment uçuşlarından geriçekilebilirmi mi (P3D v4 kullanıcılar için)? Şimdiye kadar Alanya ve Kütahya Zafer (LTBZ) meydanlarının olmadıklarını fark ettim. Bide LTBA-LTBZ assignment uçuşum değiştirile bilirmi. Yardımınız için teşekkürler. Selamlar, Bedran Batkitar
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY3716 » 23 Sep 2018, 12:12

LTBZ meydanı için yapılmış bir scenery var, FSX için ama p3dv4 ile de sorunsuz çalışıyor. Aynı şey LTFG Gazipaşa için de geçerli.
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1830
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Assignment change

Postby THY4247 » 23 Sep 2018, 20:30

Teşekkürler hocam oldu, o meydanların olmadığını düşünmüştüm.. tekrardan teşekkürler.
Bedran Batkitar
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY3716 » 23 Sep 2018, 21:22

Sevindim hocam :) Zaten scenery'si olmayan meydanlara da işte biz bir şeyler yapmaya çalıştık. En azından işimizi görecek kadar :)
Lead me, follow me or get out of my way !
User avatar
THY3716
Administrator
 
Posts: 1830
Joined: 25 Apr 2009, 22:33
Location: Turkey
Name: Bahadir ALKES
City: Istanbul
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118

Re: Assignment change

Postby THY4247 » 17 May 2020, 10:21

Merhabalar, bu sabah LTCS assignment uçusumu yaptim ve Sanliurfa ya final yerlestigimde karsimda pist yoktu meydan P3D de mevcut degil ve ben geçerli bir scenery de bulmadim internette.. Diyarbakir a divert ettim malum. Assignment degistirebilirmiyiz lütfen simdiden tesekurler. Hayirli pazarlar.
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY3066 » 17 May 2020, 10:32

Degerli kaptanlar,

FMC ye nasil Airac update yapiliyor ise P3d icinde bazen update gerekiyor,malum bazi default senaryolar ve VOR,NDB vesayre mevcut degil.
https://www.aero.sors.fr/navaids3.html

bu siteye ara sira bakip ve Simulatoru up to date tutarsak herhalde bir kac sorun daha azalmis olur.

iyi ucuslar
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 323
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Assignment change

Postby THY4247 » 17 May 2020, 10:40

Sagolun hocam, ben https://www.aero.sors.fr/navaids3.html verdiginiz siteden her yeni airac çikinca P3D için de update yapiyorum. Ihmal etmiyorum hic bir zaman. defauld olarak sanliurfa LTCH meydani mevcut P3D de LTCS GAP yok yani.
User avatar
THY4247
Junior Member
 
Posts: 80
Joined: 13 Jun 2018, 21:23
Location: Switzerland
Name: Bedran Batkitar
City: Fribourg
PID: 4247
Vatsim ID: 1349469

Re: Assignment change

Postby THY3066 » 17 May 2020, 10:56

Anladım hocam,

Avsimde Ltcs Fsx için mevcut. Migration Tool ile çalışıyor preparda.
Zaten P3d base I fsx den. En azından bir pist var in kalk için :)
User avatar
THY3066
Senior Member
 
Posts: 323
Joined: 17 Jun 2011, 16:33
Location: Germany
Name: Sebahattin PEKEL
City: Karlsruhe
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898

Re: Assignment change

Postby artuncs » 17 May 2020, 11:08

Selamlar, LTCS icin P3Dv3 scenery var sitemizde. Ayni zamanda da FSX icin. P3Dv4 icinde uygun ve kullaniliyor. Bende yuklu mesela. Ayrica eger P3d4'da default scenery yok ise ve sizde uygun bir scenery yuklemediyseniz, ucusu baslattiginiz da nasil LTCS meydanini secebiliyorsunuz FMC'den?
Erhan M. Artuc
User avatar
artuncs
Administrator
 
Posts: 2678
Joined: 07 Jul 2009, 10:47
Location: England
Name: Erhan M. ARTUC
City: London
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
Skype: erhan.m.artuc

Next

Return to Dispatch Office

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest